Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Pijn Bij Slapen

 • Auteur
  Berichten

 • jannekevs
  Bijdrager
  #10248974

  Hi dames,

  Ik ben 28 weken zwanger en heb sinds deze week behoorlijk pijn als ik ga slapen of liggen. Na een paar uurtjes begint het bovenin mijn rug soort vast te zitten en met omdraaien in bed doet alles rondom mijn ribben zo zeer. Het is altijd het ergste aan de rechterkant, de baby ligt ook rechts. 

  Na 5/6 uur slapen doet het zo mega veel zeer dat ik echt niet meer kan slapen. Ik word dan ook benauwd. Ik lig alleen maar op mijn zij aangezien ik niet meer op mijn rug kan liggen. Ik slaap met een voedingskussen. 

  Met opstaan ben ik dus behoorlijk stijf en doet de hele bovenkant zeer en ben nog flink benauwd. Als ik dan direct ga ontbijten doet het doorslikken ook echt zeer. Na een uurtje is alles weer weggetrokken en heb ik er de hele dag niet meer last van. Het is echt puur na een nacht slapen en dus bij het liggen. 

  Heeft dit te maken met het groeien van mijn baarmoeder? Ligt de baby in de weg? Herkennen dames dit? 


  Roosan
  Bijdrager
  #10248992 Quote

  Ik herken het zeker en heb er ook met ups & downs last van. Ik probeer elke nacht een andere houding aan te nemen, zodat daar wat variatie in zit voor mn lijf. 

  Biij mij scheelde het als ik mn hoofd wat hoger legde. En een kussen tussen mn benen. 

  De ultieme tip heb ik helaas niet voor je… het hoort er echt bij, zucht…


  jannekevs
  Bijdrager
  #10249021 Quote

  @Roosan Oh shit, daar was ik al een klein beetje bang voor. Ik ga vannacht proberen om hoger te gaan liggen, hopelijk haalt dat wat uit. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct