Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Pijn in vagina

 • Auteur
  Berichten

 • Phi
  Bijdrager
  #10497319

  Hoi!

  Ik ben vandaag 38+1 weken zwanger. Ik heb sinds 2 dagen terug, echt zo een pijn in m’n vagina. Lopen gaat lastig, benen optillen gaaf lastig, ik voel steken, soort van menstuatiepijn. Kan dit een teken z’n van dat de bevalling eraan zit te komen of is de baby zo goed ingedaald dat het daarom zeer doet?


  Samsonnn
  Bijdrager
  #10497328 Quote

  Zou kunnen, het verweekt rond deze tijd. Bij de eerste was het echt nihil. Bij de 2e lag hij op een zenuw of iets, met 37 wk had ik echt last vanonder. Maar om de 1 of andere reden trok dat weg. Daarna tot geboorte iets een beursig gevoel maar niet zo als bij die 37e wk. Ik had toen ook niet echt het gevoel van een wee meer een flinke steek/branderig . Die laatste weken zijn zo spannend! Zettem op nog even ❤️


  Savasana
  Bijdrager
  #10497362 Quote

  Dit soort stekende pijn tot onder in mijn vagina had/heb ik ook regelmatig. Vooral tijdens het lopen, dan komt het ineens en binnen een paar seconden is het ook weer weg. Mijn gynaecoloog zei dat het indalingsweeen zijn en als ik de omschrijving hiervan op internet lees dan lijkt het inderdaad het meest daarop. Waarschijnlijk hoort jouw klacht dus gewoon bij de laatste loodjes en is jouw baby en lichaam zich klaar aan het maken voor de bevalling. Ik heb het overigens al sinds week 35 dus het hoeft niet perse te betekenen dat de bevalling er binnen een paar dagen aan komt. Succes!!


  Madili
  Bijdrager
  #10497466 Quote

  Hoi.

  Ik zelf ben 38,5 week en heb al sinds 4 weken dezelfde klachten. Het zijn inderdaad indalingsweeën, gecombineerd met druk op een zenuw.

  Op de meest genante momenten voelt het echt alsof er iemand een mes naar binnen steekt. Er komt best wat druk op je bekken, en alles daaronder is nu ook extra doorbloed, dus extra gevoelig.

  Hier helpt het wel om geregeld in kleermakerszit te zitten. En verder volhouden, en vaak plassen!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct