Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Pijn Schaambeen

 • Auteur
  Berichten
 • #10511169

  Goedemorgen

  ik ben nu denk in 4-5 weken maar heb een zeurende pijn ter hoogte van mn schaambeen en dan links. Wie heeft dit ook?? T zit echt op het bot, lijkt het. De pijn ligt dus echt laag, naast mn lies.. 


  Lizzy Green
  Bijdrager
  #10511175 Quote

  Ja, ook gehad, niet echt een fijn gevoel, en kon het ook niet plaatsen zo vroeg in de zwangerschap, lijkt me nog te klein om ergens op te drukken oid.. Het ging met een week of 8/9 weer weg, hopelijk is dat voor jou ook zo:)

  #10511179 Quote

  ja echt een irritant gevoel he?? Ben blij om te horen dat ik niet de enige ben en dat het bij jou na een paar weken weg gegaan is!


  Lorraine
  Bijdrager
  #10511319 Quote

  Hoi! Waarschijnlijk banden pijn, je baarmoeder begint al snel te groeien en dat kan pijn doen 🙂

  #10511379 Quote

  Kan dat echt zo snel al? Wist ik niet. Maar ben voor t eerst zwanger dus alles is nieuw. Dacht altijd dat bandenpijn pas later echt kon optreden. Dank voor je antwoord:-)


  Ma Belle
  Bijdrager
  #10511688 Quote

  Kan hormonaal zijn, door het hormoon relaxine dat nu ook aangemaakt wordt. Ik heb zelf 2 zwangerschappen in het 1e trimester veel last gehad van bekkenpijn die hormoomgerelateerd was. Dan was het in het 2e trimester weg en kwam het 3e weer terug vanwege de zwaarte van de groeiende buik. 

  Wel ben ik de 2e zwangerschap zsm naar een bekkenfysio gegaan om zo veel mogelijk toename van klachten te voorkomen. Dat maakte mijn 2e zwangerschap een stuk dragelijker omdat ik niet over mijn grenzen ging. 

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool
  #10511694 Quote

  Ik ook 4,5 week van de eerste en voelt alsof ik ongesteldheidskrampen heb. Is dat normaal? Maak mij zorgen..

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct