Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Pijn/ spanning buik

 • Auteur
  Berichten

 • LittleGirlApril
  Bijdrager
  #10178613

  Beste allemaal,

  Momenteel ben ik 35 weken zwanger van ons eerste kindje ( meisje).

  Nu heb ik sinds drie dagen onder de borsten( bovenbuik) veel pijn. Ik weet niet of ik het pijn moet noemen. Het is een onaangenaam gevoel. Alsof mijn buik zo dik is en naar beneden hangt en er ontzettend veel spanning op dat stuk staat. Het loopt ook door naar mijn rug waar het dan meer als een soort spierpijn  voelt. Ik probeer het meerdere keren met olie in te smeren maar dit helpt niet. Als ik op mijn linkerzij ga liggen heb ik erg geen last van. Maar zodra ik rechtop zit en loop nemen de klachten weer toe.

  Iemand tips hiervoor wat ik kan doen… om zo nog 5 weken (als het niet meer is) te moeten rondlopen doet me geen goed. Dan kan ik het beste de hele dag liggen. 

   

  Alvast bedankt. 

   

   

   


  MDNS
  Bijdrager
  #10178680 Quote

  Hoi, 

  Ik ken je verhaal wel. Ik denk dat het inderdaad komt doordat je buik trekt doordat hij zo zwaar is. Ik heb bij prenatal de Anita buikband gekocht, deze geeft ondersteuning aan je buik en bekken en maakte het voor mij vooral makkelijker om te staan en te lopen. Maar deze kost wel 40 euro, ik weet niet of je het dat nog waard vind voor die 5 weken. Op marktplaats staan er trouwens ook altijd wel te koop! 

  Succes met de laatste loodjes!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct