Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Pijnlijke Borsten Na Miskraam

 • Auteur
  Berichten
 • #10313187

  Hallo dames, 

  Mijn eerste bericht op dit forum! Hoop met name wat ervaringen van jullie te horen.

  Ik heb 18 maart een miskraam gehad nadat ik een positieve test in handen had. Ik was ca. 4-5 weken zwanger. Na ongeveer een week is het bloeden gestopt en na 2 weken (rond 1 april) heb ik een test gedaan die negatief was. 

  Nu heb ik sinds een kleine week last van erge gevoelige/pijnlijke borsten en zo nu en dan lichte buikkrampen. Beide herken ik niet van een menstruatie. Volgens een normale cyclus zou ik morgen ongesteld moeten worden (maar de cyclus kan er nu natuurlijk anders uit zien). Ik heb zojuist een test gedaan die negatief leek (misschien een heeeeel ver tuurstreepje?). 

  Hoe verliep jullie eerste cyclus na een miskraam? Zou het kunnen dat ik zwanger ben en de innesteling (veel) later is geweest dan normaal? Of is het herkenbaar voor iemand dat de eerste menstruatie na een miskraam gepaard met veel meer klachten dan normaal?

   

  Bedankt alvast voor het meedenken! Lou


  Nonne
  Bijdrager
  #10314535 Quote

  Goedemorgen Lou,

  ik heb op 6 maart een tweede miskraam gehad met 6-7 weken. Hiervoor en tijdens ook erg last van mijn borsten, er zitten nu zelfs striemen op. Ik ben afgelopen zaterdag voor het eerst ongesteld geworden, maar deze menstruatie is dus veel lichter dan normaal. 

  Voor mijn miskraam heb ik een bloeding gehad precies op het moment dat ik ook mijn menstruatie verwachtte. Ik was dus weer flink aan het balen. Het was een hele lichte ‘menstruatie’, zonder krampen. Het bleek later dus een innestelingsbloeding te zijn geweest! 

  Mijn eerste miskraam verliep weer heel anders dan de tweede. Toen heb ik 4 dagen gebloed, nu wel een maand. Je kan er echt niets van zeggen.. Ieder lichaam reageert anders. 
  Zouden de krampen bij jou een eisprong kunnen zijn? 

  #10314631 Quote

  Heb je een foto dan kunnen we meekijken anders zou ik over 2 daagjes nog een keer herhalen met ochtend urine 

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen