Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Pijnlijke Muts

 • Auteur
  Berichten

 • Kuikentje
  Bijdrager
  #10467885

  Hallo,  Dochter drinkt heel goed. Goede plasluiers. Alleen als je dr muts schoon wil maken dan is het soms tot huilen aan toe. Bene tegen elkaar aan houden. Iemand ervaring? Ga zwz de dokter bellen.    Hartelijk dank alvast.


  Vivj
  Bijdrager
  #10467910 Quote

  This reply has been reported for inappropriate content.

  Muts??


  Cinn
  Bijdrager
  #10467923 Quote

  This reply has been reported for inappropriate content.

  Is rood of schraal??? Miss een schimmelinfectie? Geen ervaring mee. Mijn meisje is 11 weken oud. Mijn zoontje kan dat wel doen als hij nogal onder de ontlasting zit tot zijn piemeltje toe. Vaak is het dan ook rood en pijnlijk

  Heeft ze dit ineens of altijd al?


  Kuikentje
  Bijdrager
  #10467966 Quote

  Schraal niet na mijn idee. Wel gewoon vlezig rood. Schimmeltje zou kunnen id. Al heb ze dr alleen last van als ik wil schoonmaken. 

  Ze heb dr eerder last van gehad toen wilde ik na dokter en was over. Maar nu weer last. 


  WBM
  Bijdrager
  #10468021 Quote

  Ja ik denk idd een schimmeltje mijn dochter heeft dat ook wel eens, even wat vaker verschonen en geen doekjes met parfum. En even regelmatig schoonmaken met een nat washandje. En met het lekkere weer binnen effe zonder luiertje weet niet hoe oud ze is 😄 Succes!


  Kuikentje
  Bijdrager
  #10468050 Quote

  En gaat de schimmel gewoon zo weg of meot ik dan nig zalf halen? Ohh dan geen zwitzaldoekies. En met nattewashand schoonmaken.  Ze is 2 draag nog een luier op potje is ze nog neit aan toe

  read more image Lees ook: Peuterpuberteit, over eigenwijs zijn en nee zeggen

  WBM
  Bijdrager
  #10468061 Quote

  Ja het gaat vanzelf weg, je kan altijd de dokter even bellen mis dat je van de assistent een zalfje krijgt dat weet ik niet heb ik nog niet gedaan. Hier hielp het goed, om het schoon te houden en lekker in der blootje rond laten lopen, ja soms lag er ergens een plasje. Ze was toen ook nog niet zindelijk. 2 dagen was het al een heel stuk.minder!.


  Jetteketet
  Bijdrager
  #10468465 Quote

  Komt er toevallig nog een kies door? Dan wil de zuurgraad van de ontlasting nog wel eens gaan klooien. Bij mijn nichtje kon je aan haar luiers en aan haar vagina zien als er weer iets doorkwam. Duidelijk schraal en wat pijnlijk dan.

  #10471438 Quote

  Geen billedoekjes met lotion en parfum gebruiken maar gewoon neutral, alleen schoonmaken met water of een klein beetje sudocreme doet wonderen!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct