Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Pijntjes Begin Zwangerschap

 • Auteur
  Berichten

 • VBE
  Bijdrager
  #10131609

  dag dames,

  Ik ben op dit moment 4,5 week zwanger, maar deze zwangerschap voelt anders dan mijn eerste zwangerschap. Heb erg last van mijn onderrug, steken in mijn rechter lies en af en toe voel ik een soort propje/balletje tegen mijn buikwand aanvliegen bij het opstaan of bewegen. Heb dit bij mijn eerste zwangerschap niet ervaren. Had alleen 2 dagen erge krampen in de nacht. 

  Zijn er nog dames die dit ook hebben? 


  D Roosje
  Bijdrager
  #10131668 Quote

  Heb ik ook gehad. Na 6 weken werd het minder. Nu heb ik er nog af en toe last van. 


  VBE
  Bijdrager
  #10131671 Quote

  Maakte mij al beetje zorgen, omdat ik elke keer iets voelde tegen mijn buikwand aan en ik dit nooit eerder heb gehad. Heb pas over 2 weken een afspraak bij de gynaecoloog. Hoeveel weken ben jij nu?

  #10131678 Quote

  Als je je zorgen maakt bel je vk


  D Roosje
  Bijdrager
  #10131763 Quote

  Maak je geen zorgen! Ik belde ook in paniek, maar schijnt heel normaal te zijn. Je baarmoeder maakt zich klaar voor de zwangerschap. Ik voelde echt van alles. Van steken tot menstruatiepijn en dan voornamelijk links onderin.

   

  Ik was er van overtuigd dat ik een buitenbaarmoederlijke zwangerschap kon hebben. Ik ben nu 8+5 en heb al 2 goede echo’s gehad. De tweede echo was afgelopen vrijdag bij een pretecho bureau, omdat ik door heel veel buikpijn dacht dat ik weer een miskraam zou krijgen. Tot mijn verbazing heb ik zelfs reflex bewegingen van ons wondertje kunnen zien! Bijzonder mooi moment.. aanstaande donderdag mag ik weer langs de verloskundige. 


  VBE
  Bijdrager
  #10132165 Quote

  Ja en dat gevoel had ik dus ook heel apart!!! Terwijl bij ons in de familie en die van mijn man niemand een buitenbaarmoederlijke zwangerschap heeft gehad. Wat leuk!! Ik heb pas de 22e een afspraak en heb vandaag mijn vk gebeld en die zei ook al dat ik me geen zorgen hoefde te maken. 

  Het is zeker een bijzonder moment, want toen wij al naar de gynaecoloog gingen bij Mn eerste kind kregen we telkens een echo en we vonden het altijd zo spannend en leuk om te zien!

  ben benieuwd wat je krijgt hahah

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct