Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Plassen 3

 • Auteur
  Berichten
 • #10552347

  Ik heb 2 dagen al last van plassen.
  Ik heb geen branderig gevoel maar heel nodig moet ik en dsn zit ik en komt maar druppel uit ben nu 16 week ik laat me urine inleveren maat wie heeft dit nog meer gehad
  Zoveel kleine beetjes moeten plassen word gek van

  #10552355 Quote

  Kan misschien een blaasontsteking zijn, maar veel plassen hoort ook bij de zwangerschap. Ik ben nu 33 weken en al m’n hele zwangerschap moet ik veel plassen, soms gerust 2x per uur. En in de nacht minimaal 2x dat ik ervoor wakker wordt. En om 6.30 moet ik dan wéér heel nodig.. en vaak plas ik idd maar kleine beetjes. Het hoort ook gewoon bij het zwanger zijn en de druk die op je blaas komt te staan.


  ElsieJoy
  Bijdrager
  #10552449 Quote

  Wat ik zelf ook heel erg merk is dat je de aandrang ineens heel sterk kunt voelen als je opstaat of juist gaat zitten of op een andere manier van houding verandert. Waarschijnlijk ligt je baarmoeder dan ineens anders tegen je blaas aan waardoor je ineens supernodig moet. Ga je vervolgens weer zitten op de wc, dan denk ik ook wel eens: goh, waarom was ik hier ook alweer naartoe gelopen? Dan hangt je baarmoeder natuurlijk weer net anders en heeft je blaas misschien wel ineens weer de ruimte. 

  Hoe dan ook, blaasontsteking uitsluiten is sowieso goed. Tijdens de zwangerschap van mijn zoontje en deze zwangerschap heb ik ook een blaasontsteking gehad, maar dan zonder dat klassieke branderige gevoel dat ik normaal wel heb bij een blaasontsteking. Als je zwanger bent kan een blaasontsteking kennelijk heel anders voelen dan wanneer je niet zwanger bent. (Deze zwangerschap merkte ik het doordat het ook ineens binnen een dag of 2 anders ging voelen, bij mijn zoontje omdat mijn urine die ik opving voor moeders voor moeders er ineens anders uitzag.) 


  Elisabeth
  Bijdrager
  #10552565 Quote

  Ik vertrouw het bij mezelf ook niet altijd. Dan moet ik soms na halfuur weer plassen. Heb in puberteit regelmatig blaasontstekingen gehad. Ik slik om de dag vaak preventief iets van cranberry tabletten om in ieder geval de zuurgraad op peil te houden. En ondanks vele plassen ook veel blijven drinken

  #10552601 Quote

  Pff wat vervelend ik heb dat gevoel soms ook

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen