Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Pleisters

 • Auteur
  Berichten
 • #10553844

  Met een actieve dreumes van 20 maanden ontkomen we er niet meer aan, we hebben pleisters nodig 😅 We hebben van die kinderpleisters die je zelf op maat kunt knippen en Nijntje pleisters in verschillende formaten. Fijn want eraf halen is geen ramp zoals met die dingen die ze op mij plakten vroeger 🙈

  En eigenlijk plakken we zelden pleisters maar nu zijn beide knietjes stukgevallen (lang leven kortebroekenweer..) zijn en het pijn doet als hij een jeans aan krijgt dacht ik misschien toch iets er overheen plakken. Maar alles is te klein 😬 En ok die plakstrip deels over de kapotte knietjes te plakken kan ook niet. Heb wel zo’n pleisterspray maar dat doet weinig volgens mij. Hoe doen jullie dit?!


  MarloesN
  Bijdrager
  #10553850 Quote

  Misschien met een steriel gaasje afplakken?


  Yima
  Bijdrager
  #10553861 Quote

  Als het erg groot en open is verbandje of gaasje. Maar het heelt het snelst aan de lucht. Dus een zachter broekje zou mn voorkeur zijn.

  #10553868 Quote

  Ja zachtere broek zitten van die pluisjes aan de binnenkant, dat gaat in de wond zitten. Korte broek geprobeerd maar toen viel hij z’n kapotte knie dus nog verder open en het andere knie erbij 🙈 Denk toch idd maar een gaasjes dan.


  Cvdpluijm
  Bijdrager
  #10553871 Quote

  Hier doen wij altijd gaasjes met tape vast maken.

  #10553881 Quote

  Het wordt komende dagen mooi weer, dus ik zou lekker korte broekjes aandoen. Kan dat niet, dan een gaasje met wat leukoplast vastplakken. Maar drogen aan de lucht is inderdaad wel het beste 🙂

  read more image Lees ook: Slaapritueel: 1 tot 3 jaar

  Sopi
  Bijdrager
  #10553883 Quote

  Oh ja die knietjes! Zodra de korte broeken aan gaan liggen ze open 😓 Het beste is idd denk ik niks erop.


  Marrrr
  Bijdrager
  #10553999 Quote

  Wij doen dus gewoon geen korte broeken meer, dunne lange broeken van de kringloopwinkel, dan vallen de knieen veel minder kapot… en anders inderdaad verband of gaasje.


  Roze Wolkje
  Bijdrager
  #10554230 Quote

  Je hebt ook XL pleisters of eilandpleisters. Die zijn een stuk groter, misschien dat die wel passen. En anders idd een gaasje vastmaken met tape. En als ie naar bed gaat het eraf halen, zodat het snachts kan drogen/genezen.

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen