Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Positief Of Niet 7

 • Auteur
  Berichten

 • Darliiing
  Bijdrager
  #10547840

  Hallo, 
  Vorige week woensdag (vandaag dus exact 1 week geleden) hebben we een icsi terugplaatsing gehad van een blasto van 5 dagen. 
   
  Vorige vrijdag deed ik al een kv early t2est om te kijken of de ovitrelle al uit mijn lichaam was, deze was negatief. Nu moet ik normaal vrijdag voor een bloedname gaan, maar ik werd wat ongeduldig. Dus vanmorgen besloot ik opnieuw te testen. Heb er meteen 2 verschillende gebruikt (niet zo slim?). De clearblue digitaal Ultravroeg en de early test van de kruidvat. 
   
  Nu geeft de clearblue duidelijk (en al vrij snel) positief aan, en op die van de kruidvat zie ik een heeeeeel erg licht tuurlijntje. (Ofja, heeeeeeeel licht, maar eerder zo´n lijntje van misschien wil ik gewoon wat zien dat er niet is?)
   
  Zou het toch kunnen zijn dat de clearblue juist is? Deze test namelijk 6 dagen vroeger, en die van kruidvat mar 3 dagen vroeger 🙈
   
  Dus, mag ik voorzichtig blij zijn? Of toch nog eens opnieuw testen? En met welke test dan best? 🤔
   
   
   


  Ivh
  Bijdrager
  #10547910 Quote

  Volgens mij mag men je feliciteren. Maar je kan altijd over een paar dagen nog een x voor de zekerheid testen. Als ik het goed heb is de kans op een ‘valse positief’ vrij klein met deze testen, dus positief is positief volgens mij. 🎊🤗

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct