Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Positief Ovu Test Negatief Zwangerschapstest

 • Auteur
  Berichten
 • #10557903

  Hallo allemaal. 

  Kunnen jullie mij helpen..

  Ik heb op 8/9 mei een knalrode positieve ovu test gehad dus hebben we flink geklust die dagen en de dagen ervoor. Nu moet ik op 24 mei ongesteld worden en ik word altijd optijd dezelfde dag. Ik heb op 16 mei veel steken in mn onderbuik gehad + gevoelige tepels + borsten waren gegroeid toen. Ook heb ik daarna helemaal geen afscheiding gehad terwijl ik dat altijd wel heb gehad. Ik kon helaas niet meer wachten dus heb ik 20 mei een ovu test gebruikt en die was licht positief daarna heb ik een vroege zwangerschaptest gebruikt die was negatief. Vandaag (21 mei) heb ik weer een ovu test gebruikt die was weer licht postief en zwangerschap test was helaas negatief. 

   

  Dus mijn vraag is. Kan het zijn dat ik 2x mn ei heb gehad in dezelfde periode want mijn ovulatietest komt licht postief aan terwijl ik over 3 dagen ongesteld moet worden.

   

  Bij mijn 1ste zwangerschap testte ik 4dGen voor NOD al postief.

   

  Ps. Ik weet dat ik gewoon geduld moet hebben tot mijn NOD maar ik probeer al 1 jaar om zwanger te worden dus zit ik ermee.

   

  Ik hoop dat iemand me kan helpen hiermee ..

  #10557908 Quote

  Welke ovulatietesten gebruik je? Want ovulatietesten kunnen op elk moment van je cyclus een streep geven, alleen is deze streep tijdens je eisprong net zo donker als de controlestreep. Lichte streepjes op ovulatietesten betekenen dus niks. Als je zwangerschapstest negatief is dan betekent het of dat je niet zwanger bent, of dat je nog niet voldoende hormoon aanmaakt om te detecteren. Afwachten of je menstruatie komt en anders nogmaals een zwangerschapstest doen


  BCW
  Bijdrager
  #10557910 Quote

  Een lichte streep op je ovulatietest is niet positief (zie ook gebruiksaanwijzing van de test), de teststreep moet even donker zijn als de controle streep om een van een positieve ovulatietest te spreken. Grootste kans is dus dat je op 8/9 mei je eisprong hebt en je nog even geduld moet hebben of je menstruatie wel of niet doorkomt

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct