Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Positieve En Negatieve Test

 • Auteur
  Berichten

 • Marijke
  Bijdrager
  #10146191

  Dames help! Mijn vriend en ik zijn voor kindje nummer 2 bezig. Nu had ik vanmorgen getest met action test 1 dag voor nod. En huhh 2 streepjes! ( voorzichtjes blij ) wel een licht streepje maar toch een streepje. Smiddags bij thuiskomst de test nog eens bekeken en ja echt! Het 2e streepje is nu ingedroogd en nog duidelijker. Ik weet niet zo goed of je dit nu als positief mag ervaren aangezien de indroogstreep veel duidelijker was als vanmorgen. 

  Dus net cleaurblue .. wat geeft dat rot ding aan … niet zwanger . 

  Bijgevoegd de fotos van vanmorhen en dezelfde test met indrooglijntje. 

  Kan dit te maken hebben met een lage hcg of ??? Help!


  Kr
  Bijdrager
  #10146193 Quote

  Ik zie geen foto.. maar dit zou inderdaad kunnen. Over 2 daagjes nog eens testen 🍀


  Ananasss
  Bijdrager
  #10146194 Quote

  Ik kan de foto’s niet zien, maar zeer grote kans dat dit komt doordat je vroeg hebt getest en je hcg nog niet hoog is. In de ochtend is je urine veel geconcentreerder. 9 vd 10 x staat dat ook in de bijsluiter vermeld dat je het beste met ochtendurine kunt testen.


  Marijke
  Bijdrager
  #10146195 Quote

  Ohw wat gek Kim. Heb t nogmaals geprobeerd toe te voegen. Jaa indd morgen of overmorgen nog eens testen maar toch zegt alles in mij dat ik wel zwanger ben.. ik had ook nooit die cleurblue moeten doen 🙈 nu twijfel ik aan alles en of dat lijntje op me actiontest wel voldoende is .. alhoewel je zou denken een streepje is een streepje…


  Marijke
  Bijdrager
  #10146196 Quote

  Jaa natuurlijk staat dat er op maar mevrouwtje ongeduld hier hahaha


  Ummie
  Bijdrager
  #10146203 Quote

  Ik had precies hetzelfde. Een lichte streep, maar hey een streep is een streep. Heb vaker met de action getest en negatief is toch echt negatief.

  Later op de middag de clearblue gedaan, niet voor de zekerheid maar voor als een cadeautje voor mn man. Ik opnemen om er een leuk begin filmpje van te maken. Geeft het rot ding “niet zwanger” aan, dag 10 euro.

  2 dagen later weer getest met een action test, niet omdat ik er onzeker over was maar gewoon omdat ik er nog 1 had liggen, en idd een wat donkere streep! 

  Het kan dus wel, heb het zelf meegemaakt. Vind actiontesten echt super betrouwbaar en heel fijn. Ik mag je dus hopelijk feliciteren hihi. Over 2 dagen gewoon weer testen en lekker uit je dak gaan!

  read more image Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  LisaMartine
  Bijdrager
  #10146354 Quote

  Spannend Marijke grote kans dat de gevoeligheid van de test afwijken van elkaar? Volgens mij slaat de (early) test van de action bij 10 mlU/ml aan en de digitale Clearblue test bij 25 mlU/ml als ik het goed heb. 


  MommyAnnaa
  Bijdrager
  #10146361 Quote

  Hey, ik had precies het zelfde. 4 dagen voor NOD 2 positieve testen (beide licht streepje maar wel goed zichtbaar) Toen continue negatief. Had zondag ongesteld moeten worden en tot nu nog steeds niet geworden. Afgelopen woensdag weer 1 positieve test ( licht streepje ook goed zichtbaar) en gisteren weer negatief. Ik heb bloedgeprikt en vandaag krijg ik de uitslag (hopelijk) en dan hoor ik meer. Streep is steep zeggen ze! Maar ik ben ook nu enorm onzeker.. afwachten dus. Alles is mogelijk ! En zeker over 2 dagen opnieuw testen wie weet is de streep dikker! 

  Gr 

  #10146556 Quote

  Marijke, precies hetzelfde gehad! Het was pad 10/11dpo en had een positieve action test, heel licht maar streep is een streep. Daarna met zelfde urine de digitale gedaan en helaas… Ik was alleen niet bang want wist dat action test gewoon enorm gevoelig is.  Inmiddels is de action test nu heel donker, week later, en ga ik morgen alsnog de digitale doen. Het was een 2 verpakking dus tja 😂 

  Ik hoop dat jij dit ook precies hebt, houd er ook rekening mee dat voor je nod,  of vlak erna, het alsnog mis kan gaan.  Ik duim voor je!

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen