Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Positieve ovulatie piek na de eisprong? Zwanger?

 • Auteur
  Berichten
 • #10332647

  hallo dames,   Ik heb 11 juni ovulatie test geprobeerd, deze was positief de roze cb variant. 12 juni de paarse cb variant en deze gaf een piek aan. 11, 12 en 13 juni geklust. Ik hoorde verhalen dat je ovulatietest ook aan slaat als je zwanger bent, ik kon me niet inhouden en vandaag een test gedaan met de paarse cb variant.. en ja hoor positief(piek). Heeft iemand hier ervaring mee?


  Essieee
  Bijdrager
  #10332651 Quote

  Hoi hoi. Bedoel je positief als in; net zo donker als de controlelijn? Dan zou het inderdaad kunnen dat je zwanger bent. Ik weet niet wanneer je voor het laatst ongesteld bent geweest? Toch zou ik altijd testen met een zwangerschapstest. Dan weet je het zeker. Bij mij waren de ovulatietesten ook wel eens positief, en dan had ik geen eisprong en was ik ook niet zwanger. Ik bleek de extra gevoelige te gebruiken en die geven wel vaker streepjes. Succes en ik duim voor je! 

  #10332654 Quote

  5 dagen later weer positief lijkt me wat snel voor een zwangerschap. Weet je zeker dat ze beiden echt positief zijn? Heb je een foto?


  Danielleeeex
  Bijdrager
  #10332657 Quote

  Het is wel heel kort na je ovulatie dan. Het lijkt me dat er nog geen innesteling is geweest, dat is er tussen de 5 en 10 dagen na de bevruchting. Wat het streepje donkerder dan het controlestreepje? 

  #10332658 Quote

  #10332660 Quote

  Ik heb de afbeelding even met jullie gedeeld, wellicht dat iemand hier meer van weet? Het is inderdaad pril, en niet 100% betrouwbaar. Maar ben nieuwgierig wat jullie hier van denken? Weet eerlijk gezegt niet welke het controle streepje is en welke het testtreepje.

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen
  #10332662 Quote

  moet je bij cb niet naar het display kijken wat geeft die aan en de andere waarvan je zegt dat die positief is?

  #10332664 Quote

  klopt, deze gaf een piek aan. Stilstaande smiley. De testen die ik voor de ovulatie heb gebruikt geeft het meest rechterstreepje donkerder aan(op het display destijds ook een smiley). Nu is het andersom. 

  #10332666 Quote

  Welke test heb je 11 juni gebruikt?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct