Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Positieve Ovulatie Test Nu Klussen Of Morgen

 • Auteur
  Berichten
 • #10609046

  Ik zit even in dubio over wanneer we moeten klussen. Ik had om 17:00 uur nog geen positieve ovulatie test. Nu om 21:30 wel.

  De gynaecoloog gaf aan dat als je sochtens positief bent, dat je dan in de avond moet klussen. Geldt dit nu dan ook? Nu dus niet meteen gaan klussen maar morgen?

  Wij hebben gisteren nog geklust, dus wat is slim? Want ze zeggen dat om de dag het beste is. Nu klussen of morgen vroeg? En dan ochtend of middag?

  Overmorgen willen we dan nog een keer klussen in de middag, omdat ik soms wel 3 dagen een positieve ovulatie test heb. En ik die dag een aantal dagen weg moet voor werk. Voor dat ik vertrek willen we dan nog even voor de zekerheid klussen.

  Wat zouden jullie doen?☺️ Nu of morgen? En middag of ochtend?


  Mallediva
  Bijdrager
  #10609047 Quote

  gewoon lekker doen!

  #10609048 Quote

  Wanneer dan Mallediva😎


  Ananasss
  Bijdrager
  #10609050 Quote

  Wanneer jij wilt / jullie willen. Met die van gisteren zit je al goed. Overmorgen wellicht ook nog, je weet immers nooit precies wanneer je eisprong gaat zijn. Vandaag of morgen gaat echt geen verschil uitmaken. 


  Ananasss
  Bijdrager
  #10609051 Quote

  Spermazaadjes kijken geen klok. Die weten het verschil niet tussen nu en morgenochtend 😉


  Essil
  Bijdrager
  #10609052 Quote

  Je eigen redenatie volgend morgen. Maar er gewoon lekker zin in hebben is ook belangrijk, dus volg vooral ook je libido.

  read more image Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  Vanille
  Bijdrager
  #10609452 Quote

  Ik vraag me echt af of het advies ‘om de dag’ ook echt gevolgd moet worden. Overal, maar dan ook echt overal (sites, YouTube, forums en veel meer) staat dit, maar hoeveel minder kwaliteit hebben de zaadcellen vraag ik me af..

  Wij klussen door dit advies om de dag in de vruchtbare week, maar misschien is het niet zo erg om vaker te klussen? waardoor ik wel sneller zwanger raak. Misschien heeft mijn lichaam dat nodig.

  Ben hier zo benieuwd naar..

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct