Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Positieve Ovulatie Testen Tijdens Menstruatie

 • Auteur
  Berichten
 • #10475727

  Ik ben 2.5 maand geleden gestopt met de pil. Sindsdien heb ik positieve ovulatie testen tijdens mijn menstruatie. Dit schijnt heel uitzonderlijk te zijn, waardoor ik mijn twijfels heb over of het wel echt een ovulatie is. Zijn er mensen die ervaringen hebben met positieve ovulatie testen tijdens je menstruatie? Ik ben niet zwanger overigens. Zwangerschapstesten zijn negatief. 

  Zie hieronder de foto van de ovulatie testen.

  https://ibb.co/0K0hjFR

  Test 1: eerste dag van menstruatie
  Test 2: tweede dag van menstruatie
  Test 3: derde dag van menstruatie
  Test 4: vierde dag van menstruatie

   


  Roze Wolkje
  Bijdrager
  #10475735 Quote

  Waarom test je tijdens je menstruatie? Ik vind ze trouwens niet positief. Als ze positief zijn, dan zie je echt een hele donkere streep die even donker of nog donkerder is dan de controlestreep. Een lichte streep zoals ik bij jou zie kun je de hele maand hebben en alleen extra donker als je echt je ovulatie hebt.


  Moradora
  Bijdrager
  #10475740 Quote

  Dit zijn inderdaad geen positieve testen, daarvoor moet de streep even dik of dikker zijn dan de controle streep. Geen idee hoe het kan. ben het eens met mijn voorganger, waarom test je tijdens je menstruatie?

  #10475743 Quote

  Ik test op advies eenmalig de gehele maand door. De derde streep is even donker als de controle streep in het echt. 


  LilaX
  Bijdrager
  #10475744 Quote

  Ze zijn niet positief idd.. ik heb ervaren met de action testen dat ze donkerder worden na afleestijd. Dus een foto zegt niet echt wat. Alleen te vergelijken en aflezen binnen afleestijd. Misschien helpt je dat verder?


  Lewis
  Bijdrager
  #10475760 Quote

  LH zit altijd wel wat in je bloed, bij de een meer dan bij de ander. Bij mij is er ook altijd een tweede streep te zien. Deze zijn niet positief. Dan moet ie even donker of donkerder zijn. 

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen
  #10475768 Quote

  Testen lijken zo op de foto inderdaad niet positief. Ik zou adviseren een hele maand met de clear blue digital te testen indien je een hele maand wil testen. Als je die uit de houder haalt bij een positieve test (smiley) dan zijn ze ook echt knal positief dikker en donkerder dan de controle streep. Bij gewone testen lijken ze al snel positief voor het oog.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct