Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Positieve Ovulatie Wanneer Seks

 • Auteur
  Berichten

 • Danielleeeex
  Bijdrager
  #10592327

  Gister en eergister seks gehad. Gisteravond nog een negatieve ovulatietest gehad. Vanochtend was ie (niet de eerste ochtendurine) gelijk knalpositief. Gisteravond dus als laatste keer seks gehad dus dat is natuurlijk goed. Nu gaat vanavond én morgenavond nog een keer seks fysiek niet lukken. Wat is nu het beste? Vanavond nog een keer seks of morgenavond pas weer?

  En nog een vraag, ervaring met de ovulatietesten van 2BeSure vs Sensitest? Vorige maand gebruikte ik ze allebei tegelijk en testte ik met sensitest 1 dag later positief dan met 2besure. Deze maand alleen sensitest gebruikt en nu dus positief. Is die wat minder gevoelig dan 2besure/blijft die minder lang positief?


  Tesssa
  Bijdrager
  #10592328 Quote

  Wat betreft de timing qua seks: ik zou voor vanavond gaan. Je ovulatie vindt waarschijnlijk ergens morgen plaats. Dus morgenavond zou wellicht net te laat kunnen zijn. Aangezien zaadcellen een aantal dagen in leven kunnen blijven, zou ik dus kiezen voor vanavond.

  Helaas kan ik je geen antwoord geven over de sensitiviteit van de verschillende testen, daar heb ik geen ervaring mee.

  Succes! 


  Froetie
  Bijdrager
  #10592337 Quote

  Ik zou ook voor vanavond gaan 😊


  Danielleeeex
  Bijdrager
  #10592510 Quote

  Dank voor de reacties! Vanavond weer even gezellig maken dan 🙂


  Danielleeeex
  Bijdrager
  #10592553 Quote

  Dames, nog een vraagje. Gisterochtend duidelijk positieve test en gisteravond ook. Ik dacht ik test even door, even zien hoelang ie positief blijft. Vanochtend was de test nóg een stuk donkerder. De controlestreep was ook donkerder dan die van gister, maar de teststreep dus nog donkerder. Wat betekent dit? Komt mn eisprong vandaag? 


  Tesssa
  Bijdrager
  #10592576 Quote

  Wie weet was de test gisteren dan nog net niet positief.. Wie weet komt je wiring er dan vandaag of morgen aan. Hoe dan ook zitten er in elk geval levende zaadcellen in je van afgelopen dagen. Dus hoe dan ook zit je goed. Mocht seks gisteravond niet gelukt zijn, kan je altijd vanavond nog eens proberen want dat lijkt dan nog niet te laat te zijn. Maar ook niet nodig om 4 dagen op rij seks te hebben… 

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  Danielleeeex
  Bijdrager
  #10592577 Quote

  Dank voor je reactie! Ja gisteravond is het gelukt. We hebben nu 3 dagen achter elkaar seks gehad. Is de ovulatietest ook tijdens de eisprong positief of wordt ie voor de tijd al negatief? Zo veel vragen haha.. 

  #10592583 Quote

  Misschien heb je hier iets aan, alles uitgelegd over je menstruatiecyclus: https://www.oudersvannu.nl/zwanger-worden/bevruchting/menstruatiecyclus/


  Danielleeeex
  Bijdrager
  #10592584 Quote

  Misschien heb je hier iets aan, alles uitgelegd over je menstruatiecyclus: https://www.oudersvannu.nl/zwanger-worden/bevruchting/menstruatiecyclus/

  Dankjewel! Daar heb ik zeker wat aan. Als vrouw ben je natuurlijk ook niet maar 1 dag vruchtbaar besef ik me ook.. maar 2 á 3 dagen. Denk dat gister dus al een goede poging was en wellicht vandaag. De ovulatietesten lopen nog steeds op, ook al zijn ze al sinds gisterochtend echt duidelijk positief. Zal morgen dan mn eisprong zijn? 

  Ik ga straks even foto uploaden! 🙂

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct