Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Positieve test later dan NOD?

 • Auteur
  Berichten

 • Lisje90
  Bijdrager
  #5734580

  Dag dames,

  er is iets waar ik een beetje mee in mijn maag zit, mijn vorige zwangerschap is uitgelopen op een miskraam mijn testen waren toen ook negatief de eerste twee weken na mijn NOD.

  Nu ben ik weer een week over tijd, weet niet of ik zwanger ben wel wat vage klachten die ik eerste keer ook had maar weer testen negatief.

  hebben mensen hier ervaring mee en waarbij zwangerschap toch goed gedragen is?

  ik ben zo bang dat het nu weer mis gaat mocht het zo zijn omdat ik bang ben dat me lichaam te weinig hormoon maakt oid


  Ariel1990
  Bijdrager
  #5734618 Quote

  Hoe weet je dat je zwanger bent als de test negatief aangeeft, dan ben je niet zwanger. Ik testte eerst paar dagen na nod negatief, ik heb toen besloten ruim een week te wachten met test twee. Deze knalde positief. Kan je menstruatie niet gewoon later zijn?

  #5734656 Quote

  Hoi,

  hier ook. Eerste test na mijn nod was negatief. Ongeveer 1/2 weken later was hij positief!  Nou 36.3 week


  Lisje90
  Bijdrager
  #5734779 Quote

  Ik zeg niet dat ik zwanger ben ariel1990, ik zeg dat mijn vorige zwangerschap ik in de week van mijn uitgebleven menstruatie buikpijn had en steken in mijn borsten en pas twee weken later een positieve test in handen had die uitgelopen is op een miskraam.

  Nu weer de week van menstruatie buikpijn en steken in mijn borsten maar testen weeer negatief. Vandaar dat ik vraag of mensen hier positieve ervaring mee hebben dan mocht het weer uitlopen zoals eerste zwangerschap, later positief testen en zelfde klachten in week van menstruatie. Omdat ik bang ben dat als dat het geval is het weer een miskraam wordt

  zou kunnen dat mijn cyclus langer is, maar twee cyclussen achter elkaar 4 weken gehad. Misschien sla ik nu wel eentje over, gok ik 🙁

   

  bedankt voor je reactie xcat! Laatste lootjes voor jou! Jongetje of meisje ?!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct