Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Positieve Testen

 • Auteur
  Berichten
 • #10295598

  Hoi allemaal, Ben nieuw hier, maar zou graag jullie mening willen horen over de zwangerschapstesten die ik tot nu toe gedaan heb. De eerste is van vrijdagochtend (ochtendurine), tweede van vrijdag eind vd ochtend en derde is van zaterdag (ook ochtendurine). I.v.m. een onregelmatige cyclus (nu dag 48) weet ik niet wanneer mijn NOD is. Ik denk vandaag of morgen. Bedankt voor het meekijken!  Toevoeging: ik schat dat mijn eisprong op 9 of 10 feb was, maar dat weet ik niet zeker.  https://www.mupload.nl/img/100euvoy2.jpg https://www.mupload.nl/img/vppekg.jpg https://www.mupload.nl/img/f3ho10x.jpg  

     

  #10295600 Quote

  Ik zou overmorgen testen dan weet je zeker dat je NOD al is geweest voor je NOD testen zou ik nooit doen want dan kan er nog veel mis gaan met de innesteling 

  #10295614 Quote

  @gebruiker; de link die je geplakt hebt is van de hele mupload pagina, de onderste in de balkjes kun je hier plakken zodat we je foto kunnen zien.

  Als je streepjes hebt (en de test goed uitgevoerd hebt en binnen afleestijd afgelezen natuurlijk) is het positief.

  Lastig dat je niet weet wanneer je NOD is maar als je wel weet wanneer je eisprong was en je zit daar 14 dagen na kun je best al testen hoor. Voor je NOD wil bij een gemiddelde cyclus zeggen dat er dus minder dan 14 dagen voorbij zijn sinds de eisprong en dan is de kans nog wat groter dat het (bij de innesteling) misgaat. 

  #10295615 Quote

  Dan wel ja maar ik weet niet hoeveel dagen na de eisprong je zit.

  #10295617 Quote

  Bedankt voor jullie reactie! Ik heb nu de links uit de onderste van de 4 balkjes erin gezet, maar die geven een foutmelding als ik ze probeer te openen. Wat doe ik verkeerd?

  Ik heb ook nog even toegevoegd dat ik schat dat mijn eisprong op 9 of 10 feb was, maar dat weet ik niet zeker. Heb PCOS, dan zijn ovulatietesten niet betrouwbaar helaas.

   

  #10295624 Quote

    https://www.mupload.nl/img/wbbinei96a.png
  Bij mupload eerst bovenaan je foto kiezen bij “kies bestand” dan onderaan “upload afbeelding” maar dat heb je denk ik wel gedaan anders krijg je die 4 links niet. 

  https://www.mupload.nl/img/yw8xgiz06h.png 
  En dan de link uit de onderste pagina kopieren en hier plakken. Dan moeten er nummers en letters achter img/ staan, bij jouw eerste link zag ik dat die er niet stonden. Nu wel trouwens maar anders dan bij mij 🤔

  Hopelijk lukt het nu en zo niet dan weet ik het eigenlijk ook niet haha

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen
  #10295682 Quote

  Volgens mij werken de links nu! Bedankt voor je uitleg 🙂


  Lalana
  Bijdrager
  #10295684 Quote

  Ik zie streepjes! Ik denk dat we je mogen feliciteren!

  #10295700 Quote

  De links werken en laten 3 positieve testen zien! Gefeliciteerd! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct