Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Positiviteit 6+2

 • Auteur
  Berichten

 • Chch
  Bijdrager
  #10399663

  Zijn er meer mensen die zich heel goed voelen? Ik ben naar eigen berekening nu 6+2 en voel mij eigenlijk heel goed. Tuurlijk ben ik erg benieuwd of het over 2 weken goed zit op de echo maar dat is logisch. Ik merk dat ik zelf soms ga stressen omdat je veel negatieve slechte berichten leest. Ik heb weinig tot geen klachten enkel in avond wat moe en als ik mijn buik intrek voel ik het een beetje “trekken”.
  Drop hieronder je positieve berichtjes hoe het bij jullie gaat.


  LoveK
  Bijdrager
  #10399671 Quote

  Ik had wat vlagen van misselijkheid in die weken tot ongeveer de 10e week, maar niet overdreven.
  Wel begonnen mijn borsten vanaf week 6 echt flink groeien en echt pijn te doen!


  CoVo
  Bijdrager
  #10399678 Quote

  Leuk topic! De meeste berichten gaan toch helaas over de zorgelijke situaties, en ik betrap mezelf erop daardoor onbewust te denken dat dat de meerderheid betreft en dat doet me geen goed. Maar dat is natuurlijk niet zo, de positieve verhalen hoor je hier alleen minder. Dus fijn om dit even te delen met elkaar!

  Ik ben nu 5+1, en voel me prima! Voor het eerst vanmorgen misselijk en duizelig, maar verder alleen gespannen borsten, krampjes/steekjes in mijn buik, wat lage rugpijn en moe. Maar stiekem vind ik de kwaaltjes wel leuk 🤗

  8 februari de eerste echo, kijk ernaar uit! Daarnaast is mijn vriend ook helemaal gelukkig en is hij er net zo mee bezig als ik. Leuk!

  #10399684 Quote

  Nooit ergens last van gehad! Uiteindelijk bevallen met 39+5. Uiteindelijk werd het ietsje zwaarder maar nooit ziek, zwak of misselijk geweest. Lekker genieten van je zwangerschap!


  Chch
  Bijdrager
  #10399688 Quote

  Fijn bericht ik hoop dat ik hetzelfde ga hebben🙏🏼


  Meisie
  Bijdrager
  #10399763 Quote

  Bij twee zwangerschappen de eerste weken weinig klachten gehad, behalve vermoeidheid. De hcg piek moet nog komen, ik dacht rond de 10-12 weken, dus kan goed zijn dat je later past kwaaltjes krijgt. 

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Chch
  Bijdrager
  #10399871 Quote

  Ja die piek begint al bij 6 weken zag ik!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct