Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Potjes of vers fruit?

 • Auteur
  Berichten

 • M1992
  Bijdrager
  #5718985

  Hoi mama’s,

  Ik hoor graag hoe jullie hierover denken. Ons ventje is net 5 maanden, sinds 4 maanden begonnen met fruithapjes, ik maak ze zelf. Maar aangezien hij van banaan verstopping krijgt, en er momenteel niet heel veel fruit is door het seizoen dat ze mogen weet ik het even niet zo goed. Appel en peer vind hij heerlijk, heb toch maar een paar potjes bij gekocht want wil hem ook niet maar 2 soorten kunnen geven. Maar vraag me af wat er nou eigenlijk in die potjes zit qua echt fruit. Iemand ervaringen met hetzelfde of tips?

  Liefs Marjolein


  Rosa82
  Bijdrager
  #5718987 Quote

  Volgens mij zijn potjes helemaal prima. In begin hebben wij een beetje afgewisseld. Inderdaad omdat met potjes (of zakjes van Ella) meer keuze is. Na paar weken volledig overgeschakeld op zelf maken, ook groente/avondeten. Onze zoon is een makkelijk eter, dus dat scheelt! Je zou ook diepvries fruit kunnen proberen. Bij ons was in begin de mango enorm populair. Zag later pas dat het nog niet geadviseerd werd, maar hij vond het zalig. AH heeft ook diepvries kersen. Ook avocado (ook met peer of meloen) is super!

  Laatst gelezen (volgens mij in ouders van nu) dat potjes qua gezondheid echt prima zijn hoor.


  M1992
  Bijdrager
  #5719005 Quote

  Hoi Rosa,

  dat is ook wel een idee ja van dat diepvries fruit. Hebben ze toch meer keuze ja:) fijn dat je een makkelijke eter hebt. Dat scheelt een hoop gedoe lijkt me, Hihi

  en waarom was je helemaal op vers overgegaan?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct