Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Pril zwanger

 • Auteur
  Berichten
 • #10459301

  3e ronde en nu ongeveer 4 weken zwanger tesr was knal positief ik ben voorzichtig blij! Ik heb (nog) geen klachten ik merk wel dat ik heeel moe al ben iemand ervaringen mee al zo vroeg dit keer wel wat gevoelige borsten en opgeblazen buik. 

  gelukkig niet misselijk of overgeven dit had ik bij de eerste ook niet op af en tie wat maagzuur naar hopelijk valt het nu dan ook mee .

  hoe zijn jullie ervaringen met je tweede zwangerschap


  WBM
  Bijdrager
  #10459317 Quote

  De eerste veel overgegeven alleen in de ochtend en dan voelde ik me super de hele dag! En ook wat je beschrijft in het begin zere borsten vreselijk moe, dit had ik bij beide zwangerschappen. De tweede voelde ik me vanaf het begin al niet zo lekker op een onverklaarbare manier maar er was niks aan de hand, later in die zwangerschap vreselijk last gehad van de hele dag misselijk en overgeven zelfs nog opgenomen geweest omdat ik niks binnen kon houden 😑 Ik keek zo uit naar de 2de zwangerschap, voelde me top de eerste keer, helaas was dit dus niet het geval haha 😅 Hoop.voor jou dat het wel soepeltjes verloopt! Succes en veel geluk.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct