Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Proluton Injecties 2

 • Auteur
  Berichten

 • MiichelleS
  Bijdrager
  #10245116

  Hoi!

  Ik ben nu 21 weken zwanger en krijg vanaf week 16 proluton injecties om hopelijk de vroeggeboorte van ons tweede kindje te voorkomen. Ons eerste kindje is met 34w geboren en er is geen oorzaak van gevonden.

  Nu krijg ik nu pas best wel veel klachten van deze injecties. Dikke schijven, veel jeuk, nog vermoeider. Nu was ik benieuwd of meer dames hier last van hebben en of jullie misschien tips hebben:) ik moet nog tot week 36 prikken….

  #10245203 Quote

  Mag ik vragen waarom je wel voor proluton hebt gekozen? Onze zoons zijn met bijna 21 weken geboren. De metingen zijn deze zwangerschap zijn zo mooi, dat ik juist heb gekozen om (nog) niet met progesteron te beginnen. Ik weet van lotgenoten dat ze eigenlijk geen klachten hebben gehad door het gebruik van progesteron. Vraag het even na bij je gyn. Succes!


  MiichelleS
  Bijdrager
  #10245970 Quote

  Hoi BenB,

  Ze hebben een kweek afgenomen van mijn baarmoeder en die werd positief getest op een bacterie dat vroeg geboorte kan veroorzaken. Dus uit voorzorg en wetend dat ik alles eraan heb gedaan dat dit babytje wel hopelijk langer blijft zitten heb ik hier voor gekozen. Gynaecoloog zegt dat het normale bijwerkingen zijn;) dus ik hoopte op een goede tip dat het een beetje verzacht.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct