Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Provocatietest

 • Auteur
  Berichten

 • Dream
  Bijdrager
  #10256822

  Hoihoi

  Even een vraagje. Wij hebben gisteren de eerste testdag gehad voor koemelkallergie. Alles is opzich wel goed gegaan geen extreme reacties.  Wel wat uitslag gekregen in z’n gezicht en 4x een dunnere luier. Sowieso al meer ontlasting want meestal is het maar 1 keer op een dag.

  Maar nu drinkt hij dus sidns gisteren ook erg slecht. Heeft zijn laatste testflesje maar 20cc van op en sinds dat moment drinkt hij thuis ook amper. 

  Al bij huisartsenpost geweest en omdat hij alert is en geen tekenen van uitdroging geeft doen ze niks. En ze denken dat het samenhangt met zijn verkoudheid. Maar zijn verkoudheid werd juist minder en ondanks het vele slijm op z’n longetjes dronk hij voor de provactietest alles op. 

  Ons zoontje is alleen al veelste licht en zijn lijn van gewicht is aan afbuigen. Dus dat hij nu amper drinkt baart me wel zorgen. 

  Zou dit een reactie kunnen zijn op koemelk? En zoja wanneer zou het dan weer beter moeten gaan. 


  Dream
  Bijdrager
  #10256919 Quote

  Iemand? 

  #10256930 Quote

  Ik denk dat dit zeker een reactie is. Als het goed is heb je nog telefonisch contact (of heb je dat al gehad) toch? Onze zoon is na de provocatietest ook een aantal dagen onrustig geweest en dronk slechter. Nu hadden we al een keer zelf geprovoceerd, dus dit herkenden we wel. Maak je geen zorgen, over een paar dagen gaat hij weer drinken en haalt hij de schade wel in. Zolang hij alert is, is het goed. Hij heeft waarschijnlijk nu last van de melk.

  Ik weet niet hoe oud je kindje is, maar misschien kun je wat water/thee/diksap geven of wat extra fruit. Dan heeft hij toch wat vocht. 


  Dream
  Bijdrager
  #10257087 Quote

  Hoii, 

   

  Nee geen telefonisch contact aankomende vrijdag hebben we dag 2 en moeten dan dingen doorgeven. 

  Hij is nu 4 maandjes (10 gecorrigeerd) dus zouden eigenlijk net beginnen met potjes maar kan nu niet door provactietest.

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct