Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Pseudo Menstruatie 2

 • Auteur
  Berichten
 • #10426775

  Hoi hoi, 

  Dit is de eerste keer dat ik iets vraag op een forum maar hoop echt dat iemand mij kan helpen.. Ik voel me mega zwanger voor ongeveer 2 maanden maar word wel ongesteld en testen zijn negatief. Dokter heeft ook al een keer getest en ook daarin negatief. Ze hebben vorige week donderdag bloed geprikt maar wilde niet testen op zwangerschap ( leek hun onwaarschijnlijk dat ik zwanger zou zijn ).

  Mijn menstruatie is verder normaal maar naar mijn idee wel iets minder. Heb ook al gedacht aan een innestelings bloeding maar daar is het te veel voor. Heb gespannen borsten en in korte tijd heel veel gegroeid ( zo snel dat er nu zelfs een paar stretch marks op zitten ) ben mega misselijk de hele dag door en heb super veel kramp in mn onderbuik. Heb ook Rug pijn, hoofdpijn, moe en heb opeens veel meer honger. Maar heb denk ik in die 2 maanden wel 5 testen gedaan en allemaal negatief. Ze hadden me trouwens met het bloedprikken getest op me schildklier maar daar was gelukkig alles goed mee. Ze hadden wel iets andere gevonden namelijk een stofje in mn bloed waardoor mijn melkproductie al een beetje op gang komt. Ik heb op internet gelezen dat er iets bestaat als een pseudo menstruatie? Zou het zoiets kunnen zijn? Is een pseudo menstruatie voor een paar weekjes of maanden of echt de hele zwangerschap? Moest gister van de huisarts een test doen dus heb dat ook gedaan maar ook die was negatief. Maandag belt de huisarts mij om te vragen wat de uitslag van de test was. Als deze negatief was ( wat die dus ook was ) verwijst ze mij door naar een speciale dokter die iets tegen dat melk dat nu uit mijn borst komt te doen. Maar die speciale dokter moest eerst zeker weten dat ik niet zwanger was zei de huisarts. Maar hoe kan ik dat nou zeker weten als de testen negatief blijven en ik wel een grote kans heb op zwangerschap???! 

  Ik weet me echt geen raad meer.. 

  Kan iemand mijn asjeblieft helpen??

  Gr Nienke 

   


  JannekeN
  Bijdrager
  #10426776 Quote

  Hoi Nienke, ik herken me in je verhaal, 2 jaar geleden. Vanaf maart voelde ik me ook zwanger, eind maart wel menstruatie gehad en ook minder. De klachten bleven wel. Eind april bloed geprikt en ook getest op zwangerschap. Dit was negatief. Half mei hadden we wel een positieve test (met weken indicator 4 weken). Eerste echo (6+5) hadden we al uitwendig een kloppend hartje. Later bleek dat ons kindje 2-3 weken voorliep op het termijn gerekend. Bevallen met 39+1 van een jongen van 8 pond!
  Dus het kan wel! Ik duim voor je!


  Mootje
  Bijdrager
  #10426778 Quote

  Hoi Nienke,

  Als je zelf denkt dat je misschien al twee maanden zwanger bent, dan zouden ze iets moeten kunnen zien op een inwendige echo. Wellicht kan je huisarts daar een verwijzing voor geven.

  #10426781 Quote

  Dank jullie wel voor het reageren!

  De huisarts doet er al vanaf het begin dat ik hiervoor bij haar kwam moeilijk. Ben bij 2 verschillende geweest en bij alle 2 zo.. ze waren beide geïrriteerd toen ik bij hun was voor dit. Durf een inwendige echo bijna niet te vragen🙈 dat deels ook omdat ik nog thuis woon en er dan achter zouden kunnen komen..

   


  JannekeN
  Bijdrager
  #10426791 Quote

  En als je een andere huisarts vraagt of je belt de verloskundige? Deze mensen hebben allemaal een beroepsgeheim, dus erachter komen mag niet kunnen!

  #10426800 Quote

  Wanneer ben je gestopt met anticonceptie? Klinkt alsof je bomvol hormonen zit. Dat hoeft niet te duiden op een zwangerschap overigens. 

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen
  #10426807 Quote

  Als je prolactine verhoogd is, dan kan dat ook op nare dingen wijzen. Het lijkt me dus zinvol dat je wordt doorverwezen naar de endocrinoloog (ik neem aan dat dat die speciale arts is)

  #10426811 Quote

  Ben zo 4/5 maanden geleden gestopt met de pil en ben toen al vanaf de eerste maand regelmatig ongsteld geworden. 

  Als maandag de huisarts belt ga ik bij haar aangeven dat ik echt het idee heb dat ik zwanger ben en dat ik een echo wil of iets anders waardoor ze het kan zien. Ga dan ook zeggen dat ik bang ben dat ik zwanger ben maar het niet weet omdat alle testen negatief blijven. 

  Dank jullie wel allemaal! Heb hier veel aan gehad!

   

   

  #10426818 Quote

  Dan ben je gewoon nog aan het ontpillen meid!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct