Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Pseudo Menstruatie Ervaringen

 • Auteur
  Berichten
 • #10549009

  Hai dames,

  Ik ben benieuwd of iemand ervaring heeft met pseudo menstruaties? Mijn buik groeit met de dag. Meerdere mensen vragen steeds of ik zwanger ben omdat ik heel slank ben met een best dikke buik. Maar ik heb sindsdien rondom mijn normale menstruatie dag gebloed. Mijn buik is nu zo flink dat zelfs mijn moeder ging googlen naar zwangerschappen en pseudo menstruaties.

  Lieve groet,


  Tesssa
  Bijdrager
  #10549029 Quote

  Heb je al eens een zwangerschapstest gedaan? Je zal niet de 1e zijn die inderdaad elke maand wat bloed verliest maar toch zwanger is. Alleen een zwangerschapstest kan uitsluitsel geven… Succes! 


  Anirbas
  Bijdrager
  #10549060 Quote

  Ik heb dit ook. Iets meer dan een week voor pijn verwachtte  menstruatie begon mijn buik te zwellen. Maar bij mij komt dit door endometriose. Verder heb ik op dit moment geen echte klachten, enkel die zwelling van mijn darmen. Zoek eens op endobelly en ik zou ook eens een checklist coor endometriose doen. Mocht je daar wel wat dingen kunnen afvinken, kan je best een endometriose specialist zoeken.

  Ik wil je geen schrik aanjagen (endometriose hoeft ook niet dramatisch te zijn), maar het klinkt gewoon heel herkenbaar daarom wou ik je dit laten weten :).

  #10549349 Quote

  Dankjewel voor jullie reacties. Ik ga beide testen doen 🙂 🙂 🙂


  Bezig bijtje
  Bijdrager
  #10550013 Quote

  Ik zou even naar de huisarts gaan als ik jou was. Er kunnen verschillende dingen aan de hand zijn en de huisarts kan helpen met uitzoeken wat

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct