Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Puckababy Inbakerslaapzak

 • Auteur
  Berichten
 • #10295083

  Hallo,

  Een vraagje. Onze zoon is nu bijna 6 maanden en proberen hem te laten wennen aan een normale slaapzak. Alleen is dit nog niet helemaal een succes. Hij huilt steeds zodra zijn handjes onder de lakens vandaan komen. Heeft iemand tips hoe je een slaapzak kan laten wennen? 

  Groetjes. 

  #10295094 Quote

  Hoi! Draait ie al? Zo nee dan kan je nog de pacco inbakerdoek kopen (tweedehands vaak via marktplaats) en dan een voor een armpje los doen. Wij hadden die doek gekocht maar ons zoontje ging toen opeens heel snel draaien dus toen moesten wij toch los proberen. Wij hebben toen de puckababy slaapzak gekocht.  Als ze nog zo klein zijn best wel zwaar waardoor veel rommelen met de armpjes niet mogelijk is. Toen zijn we dat cold turkey gaan proberen. De eerste nachten werd hij nog veel wakker, maar na een paar nachten (3 ofzo) raakte hij gewend aan dat zijn armpjes los lagen.

  Oja en wij begonnen eerst met alleen de slaapjes overdag oefenen. Snachts bakkerden we hem eerst nog in (dat durfden we wel omdat hij nog bij ons op de kamer lag).


  SVDZ
  Bijdrager
  #10295119 Quote

  Hoi!

  Mijn dochter sliep ingebakerd tot 4 maanden ongeveer en heb toen haar toen van de een op andere dag in de puckababy 4 seasons laten slapen. Ik heb het lakentje ‘vast’ gelegd door een hydrofiel doek opgerold tussen het matras en de zijkanten van het ledikant te stoppen. Zo had ze meer moeite om haar armpjes er tussenuit te trekken en toch nog een beetje geborgenheid. 


  BabyCK
  Bijdrager
  #10295322 Quote

  Je hebt ook slaapzakjes waar je de armpjes nog kan vastritsen en dan met en met kan losmaken.. weet niet van welk merk

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct