Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Puckababy piep en kleding/deken?

 • Auteur
  Berichten

 • Vit
  Bijdrager
  #10500621

  Ik heb vandaag de Puckababy piep besteld voor onze beweeglijke kleine man. Waar ik nog niet helemaal uit ben, is wat ik hem daarin aantrek qua kleding en of ik er vervolgens nog een deken of lakentje overheen doe. Op zijn/onze kamer is het ongeveer 18 graden.
  Ervaringsdeskundigen hier? Wat doen jullie?


  Billie
  Bijdrager
  #10500626 Quote

  Hoi! Je moet de puckababy gewoon zien als een extra laagje (of als het een hele dikke is: 2 laagjes). Dus haal ergens anders iets weg (laagje kleding of dekentje).

  En probeer het eerst eens bij een middagslaapje en kijk dan even hoe warm of koud (of perfect) de kleine uit dat slaapje komt. Dan kun makkelijker nog bijstellen als je de nacht in gaat 😉

   


  Elisabethadriana
  Bijdrager
  #10500669 Quote

  Wij doen er met deze temperaturen een rompertje met lange mauw onder, en stoppen haar nog strak in met een dunne deken/laken eroverheen maar dat is meer om tegen te gaan dat ze helemaal dwars in haar bedje komt te liggen. De puckababy was voor ons overigens echt een uitkomst in het slapen. Onze kleine meid sloeg zichzelf steeds wakker en kon dit op deze manier niet meer doen.

  Puckababy heeft volgens mij trouwens zelf ook ricbtlijnen voor wat aan te doen bij iedere temperatuur en ieder slaapzakje. Typ op google even in tog waardes puckababy en dan krijg je bij afbeeldingen al een hoop te zien.


  BibiWa
  Bijdrager
  #10500696 Quote

  Op de puckababy site staat bij het betreffende product een afbeelding inderdaad van wat je aan moet doen.


  Billie
  Bijdrager
  #10500697 Quote

  Dat klopt, maar dat zijn maar indicaties. Elk kindje is anders en als jij nou net een koukleum of heethoofd hebt, dan klopt het al niet meer 😉

   


  WBM
  Bijdrager
  #10500722 Quote

  Wij gebruiken hem ook, Onze kleine van 7mnd heeft er gewoon een romper onder zonder mouwen en dan een boxpakje. En gewoon lakentje en dekentje erover.

  Lees ook: Alles over doorslapen

  Vit
  Bijdrager
  #10500963 Quote

  Bedankt voor jullie reacties, dit helpt!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct