Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Raar Gevoel In Buik 2

 • Auteur
  Berichten

 • SteefEef
  Bijdrager
  #10325307

  Hi allemaal,

  Sinds begin dit jaar ben ik gestopt met de pil en na een x aantal weken volledig gestopt met alle voorbehoedsmiddelen. 

   

  Vrijwel direct heb ik een normale menstruatie gehad en hou dit ook via een aantal (ja misschien wat overdreven 😁)  apps bij. Hierin wordt ook de ovulatie en vruchtbare periode aangegeven, voor zover je dat kan vertrouwen.

   

  Mn vriend en ik zijn er wel klaar voor, als we een kindje mogen krijgen. 

   

  De 24e of 25e zou volgens mijn app de ovulatie plaat moeten vinden, ik weet zelf mooi waar ik op moet letten of dat zo is of niet. De 17e, 23e en 24e hebben we geklust en sinds gisteren (24e) heb ik ook wat een raar gevoel in mn buik. Het rommelt en knort wat, en sinds vandaag wat krampen en een raar gevoel in de spieren lijkt het. Ook is de hoofdpijn op komen zetten. 

  Zijn jullie hier bekend mee? Eigenlijk is dit de eerste keer dat we er serieus mee bezig zijn, maar zit mezelf nu al helemaal gek te denken of het gelijk raak zou zijn 🙈


  Izzy
  Bijdrager
  #10325308 Quote

  De krampen wellicht van je ovulatie? Hoofdpijn ervaren de meeste vrouwen ook rond die tijd.


  SteefEef
  Bijdrager
  #10325311 Quote

  Ja dat zou kunnen Izzy. Ik heb in voorgaande maanden nooit zo gelet op de symptomen die je kan voelen tijdens de ovulatie. 

   

  Nu je er samen serieus mee bezig gaat en je voelt dit nu zo rond de ovulatie en geklust te hebben, ga ik me alleen maar afvragen wanneer je iets zou “moeten” voelen etc. Soms om gek van te worden😝


  Izzy
  Bijdrager
  #10325314 Quote

  Haha ja. Nu je er bewust mee bezig bent kan dat soms (te vaak!) Gebeuren idd. Luister naar je lichaam en maak je vooral niet te druk :). Zoek afleiding als het een obsessie wordt en praat op t forum erover 😊.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct