Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Raar gevoel?

 • Auteur
  Berichten
 • #5693167

  Hallo allemaal,

  herkent iemand mijn situatie?

  ik ben ruim een maand geleden gestopt met de cerazette pil (minipil) ik geef wel nog borstvoeding. Ben nog niet ongesteld geweest sindsdien.

  Laatste tijd tijd mijn zoontje van 17 mnd vaak tijdens het drinken ouchh. (weinig melk??)

  Ik ben de afgelopen 2 maanden 5 kg aangekomen van 63 kg naar 68 kg bij `1.73.

  Heb nu sinds 2 weken een heel raar gevoel in mijn buik, alsof er iets (baarmoeder?) in de weg zit. Erg vervelend voelt het vooral als ik zit.

  Mijn buik is ook zo groot geworden een paar mensen hebben mij al gevraagd of ik zwanger ben. Ik heb 2 weken terug een test gedaan einde van de dag en deze was negatief.

   

  Toch twijfel ik of ik zwanger ben>? we zijn er niet mee bezig ofzo maar heb toch vage klachten. Iemand dit ooit meegemaakt?

  #5693255 Quote

  Hoi,

  Bij een nieuwe zwangerschap loopt de melkproductie idd vaak terug en kan het ook zijn de toeschietreflex langer op zich laat wachten (wat het bijten zou kunnen verklaren). Misschien toch nog even weer testen en anders voor de zekerheid e.e.a. door je huisarts laten uitsluiten?


  gebruiker761357
  Bijdrager
  #5693340 Quote

  Ik ben 5 weken geleden gestopt met de minipil en ben ook nog steeds niet ongesteld. Mijn dochter (10mdn) drinkt ook moeizamer. Ze wil soms niet eens meer aanhappen. Ik heb geen idee of dit verband houdt met elkaar. Ik ben sowieso niet zwanger.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct