Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Radeloos

 • Auteur
  Berichten
 • #10097862

  Meiden….een heel ander bericht als jullie positieve zwangerschaps verhalen….of vragen daarover.

   

  Even in het kort.

  36 jaar. 2 kids 1 van 17 1 van 7, super leuk, de liefste. 

  2 jaar een relatie hij 1 kind. 

  Die in mijn ogen niet opgevoed wordt.

  Van mijn kids zegt altijd iedereen wat zijn ze beleefd en altijd zo hartelijk, zijn zoon zien de meeste als blaag incl ik ( voel me daar vaak schuldig over )

  Zeker nooit de gedachte gehad om nog een keer zwanger te worden….samenwonen wil ik absoluut niet.

  Maar nu toch zwanger….vanmorgen schoot ineens door mijn hoofd ‘ ik moet een test doen ‘ en ja hoor positief….ril er nu nog van.

  Leuke dag gehad in een pretpark vandaag….met af een toe een praatje erover…bijvoorbeeld als er iemand met een kinderwagen langs liep.

  Partner praatte erover op een manier van ‘ we gaan ervoor ‘ bij thuis komst ploft hij op de bank ik ga boodschappen doen koken opruimen enz  enz enz…kan me dan enorm irriteren als hij op de bank zit…..ik werk 5 dagen in de week, net als hij, ik vroeg vanmiddag af en toe iets die richting uit , bij mijn eerste 2 ben ik de eerste 4 jaar thuis geweest…..kreeg nu te horen ‘ ik kan het echt niet alleen verdienen ‘ uhhh snap ik….zal ook niet nodig zijn,ik heb een goede baan.

  Maar de manier hoe…steekt. 

  Als ik hem zie met zijn zoon Denk ik ‘ ik wil niet zo’n kind ‘ ‘ straks krijg ik zo’n kind ‘ en ook ‘ ik wil geen kind van jou ‘ onze relatie is super leuk, zijn echt stapel gek op elkaar…..maar een kind van hem….neeee  ik wil dat niet…..als ik er alleen maar aan denk dat mijn kind 10 procent van zijn kind zal hebben 🤨

   

  En dan ben je dus zwanger….. mijn gedachte  gaan van links naar rechts en weer terug…..wat moet iok nou. 

   

  Hoop niet al te boze berichten te krijgen ….we vrijen altijd veilig, dus het is zeker niet bewust gegaan of door een stomme fout. 

  Afz  echt een hele  radeloze moeder 

   

   

   


  Superjuffie
  Bijdrager
  #10097866 Quote

  Je bent toch zelf ook bij de opvoeding van dit kindje? Lijkt me dat dat dus wel goed komt… 

  Ik snap paniek als het niet gepland is. Zelf zou ik een kindje altijd laten komen. Als jullie relatie verder goed zit, helemaal. Die opvoeding komt vast goed 😊

  Toch gefeliciteerd? 

  Liefs

  #10097885 Quote

  Je gevoel volgen.. als dat inhoudt dat het niet goed is dan is dat misschien ook het geval..

  #10097886 Quote

  En ik kan me heel goed voorstellen dat je twijfels heb als je je partner niet geschikt vindt.. is het een optie om het alleen op te voeden?

  Gelukkig hebben we in NL een keuze.


  Lady’s mom
  Bijdrager
  #10097941 Quote

  Heel straight forward: ik zou het niet houden. 

  Je wilt geen kind met deze man, heeft al gezien dat hij heeft gefaald bij zijn kind met de opvoeding. Wil niet vooroordelen maar het lijkt mij dat hij nog die ouderwetse denkwijze heeft dat vrouwen maar alles doen (zoals de huishoudelijke dinge). 

  Je moet zeker je gevoel volgen. Deed ik ook, me leven zou heel anders zijn als ik dat niet deed. 


  Rooslii
  Bijdrager
  #10097946 Quote

  Je bent al 36 hebt al 2 kids en geeft aan er niet nog 1 te willen. Dat lijkt me vrij duidelijk dan. Ik zou dat gewoon eerlijk zeggen tegen je vriend. Aan de andere kant als het alleen maar gaat om t feit dat hij zn zoon niet heeft opgevoed, zou ik er nog wat langer over nadenken. Jij bent er namelijk ook nog om te zorgen dat het een beleefd kind word. Heel veel sterkte en succes gewenst x 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct