Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Radeloos Miskraam Of Niet

 • Auteur
  Berichten

 • GebruikerVI
  Bijdrager
  #10245843

  Hoi Allemaal,

  Ik voel me behoorlijk radeloos, ik was zo positief maar helaas.. We zijn al jaren bezig met een ivf traject en na veel mislukte pogingen en 2 chemische zwangerschappen was het dit keer eindelijk een keer raak! Helaas werd ik vanmorgen vroeg wakker omdat ik bloed verloor, verdorie zeg is het ons dan echt niet gegund? We gingen er al vanuit dat het een miskraam zou worden maar nu later op de dag word het bloeden eigenlijk steeds minder. Ik heb al heel wat afgegoogeld maar ik kan nergens vinden of het bij een miskraam ook zo kan zijn dat het vloeien eerst weer minder word, of zelfs stopt en daarna toch als nog doorzet in een miskraam. Hebben jullie ervaringen? Het ziekenhuis wil de datum van de echo niet naar voren halen dus ik moet nog een kleine 3 weken wachten voor ik hoor of het mis is of niet, ik ben echt behoorlijk radeloos..

  Misschien helpen jullie ervaringen me?

  Liefs van mij..


  Ixxomi
  Bijdrager
  #10245844 Quote

  Hoeveel weken zou je nu moeten zijn? Bloedverlies is niet geheel raar tijdens een zwangerschap. Dus het hoeft niet perse een mk te zijn! Wat ik wel vreemd vind is dat het zkh je zo in onzekerheid laat zitten. Toen ik mijn vk belde in het begin van de zwangerschap liet ze me nog die week komen om te checken en gerust te stellen. Iets waar je het zkh best op mag aanspreken!


  GebruikerVI
  Bijdrager
  #10245856 Quote

  Ik weet het niet exact maar ergens rond de 5 weken en 3 dagen. Er is nu natuurlijk nog niets te zien op een echo dus ik snap wel dat ze op dit moment niets voor me kunnen betekenen maar had onwijs gehoopt dat ze dat datum wel iets naar voren zouden halen. Dit is echt niet leuk, je maakt jezelf helemaal gek. Zou de lans groot zijn nu de bloeding wat af zwakt dat ie straks weer terug komt? Ik lees toch overal dat een miskraam begint met een aantal dagen licht bloed verlies terwijl het de vorige 2 keren en ineens hollen naar de wc was.

  #10245891 Quote

  Hoi! 

  Ik snap volledig dat je op zoek bent naar (positieve) verhalen en ervaringen maar echt niemand, niemand anders dan je dokter kan je vertellen hoe het zit. 

  Want echt iedere zwangerschap (en miskraam sorry) verloopt anders…. 

  Waar de een weken kan bloeden met volle maandverbanden krijgen een gezonde baby, en de ander, zoals ik, hebben 1 keer een heeeeeel klein beetje bloed en krijgen later een miskraam. 

  Het enige wat ik je wel echt kan aanraden/ adviseren om te vragen (lees EISEN) dat je met 6 MAX 7 weken een echo krijgt. Ik vind het echt bizar dat je tot 8+ weken moet wachten met jouw verleden en ze deze niet vervroegen. En als ze die niet geven, ga dan naar een ander echo bureau waar ze bijv pretechos maken. Je wordt anders gek van binnen van de zenuwen. Met 6weken+ heb je goeie kans op hartactie. Let wel, en ik wil je geen angst inpraten, maar biedt geen garantie. Ook daarna kan je lichaam besluiten er afstand van te doen. 

  Ik hoop ten zeerste voor je op goed nieuws. Houd je ons op de hoogte? 

  Veel sterkte. 

  #10246956 Quote

  Hi, ik vraag me af of het bloeden nog heeft doorgezet. Want het klinkt niet perse als een miskraam, tenzij je ook pijn erbij had? Er zijn verschillende redenen waarom je bloedverlies kan hebben (https://mybabywatcher.com/bloedverlies-tijdens-zwangerschap/), maar dat wist je waarschijnlijk al. Ik hoop ook zo erg op goed nieuws voor je!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct