Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Rare kwaaltjes

 • Auteur
  Berichten

 • JAMMF
  Bijdrager
  #10118088

  Hoi hoi

  Ik heb sinds een weekje een trekkend gevoel in mijn liezen. Met name de rechter lies.. het is niet dat het heel zeer doet ofzo maar het is wel aanwezig.

  Ook voel ik me opgeblazen en vol..

  Aan mijn borsten is nog weinig te zien maar man man man wat doen mijn tepels zeer!!! 

  Ik kan nog geen test doen NOD is de 6e dus moet nog even wachten.

  Ik hoop dat het positief uitpakt al die rare klachten.


  Vlindertatoo
  Bijdrager
  #10118124 Quote

  Je kan eventueel een vroege test doen , als je deze klachten hebt van het hcg hormoon kan je het waarscheinlijk wel zien op de test , ik heb drie dagen voor mijn NOD getest en Zag toen al een vaag streepje ! Ga voor je duimen 🤗🎊


  Anonymous me
  Bijdrager
  #10118762 Quote

  Ik heb sinds begin deze week ook kwaaltjes die ik altijd link aan mijn menstruatie. Mijn borsten doen al 2 weken pijn en sinds deze week ook menstruatie achtige krampen. Maandag was ik dus ook echt overtuigd dat ik ongesteld ging worden maar tot op heden nog niets. Meestal als ik krampen krijg ben ik dezelfde dag ongesteld. Mijn periodes lopen uiteen van 35 dagen tot 56 dagen en waarschijnlijk heb ik iets van PCOS (nog geen definitieve diagnose gehad). Ik zit nu op dag 49.. Ik durf gewoon niet te geloven dat ik zwanger zou kunnen zijn dus durf nog geen test te doen (heb er al zo veel gedaan voor niks). Dus ik wil nog een week wachten, want denk nog steeds dat ik gewoon ongesteld ga worden. 

  Voor jou ook spannend! Hoop dat het positief is, je zou idd een vroege test kunnen doen. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct