Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Rare menstruatie na curettage

 • Auteur
  Berichten
 • #10376245

  Lieve iedereen,

  12 oktober kregen mijn vriend en ik slecht nieuws. Een leeg vruchtzakje van 8 weken was te zien in mijn baarmoeder. Eerst met Cytotec aan de haal gegaan. Dit was helaas niet goed genoeg, dus ik ben 29 oktober gecuretteerd. Mijn baarmoeder is vervolgens gecontroleerd en deze was schoon. 2 dagen na de curettage was ook het bloeden gestopt en mijn afscheiding was weer normaal.

  Sinds vorige week had ik elke dag menstruatiekrampen zonder bloed maar gelukkig is gisteren mijn menstruatie toch doorgekomen, 3,5 week na de curettage. Nog best snel! Dus hier ben ik wel blij mee. Het enige rare is dat het heel anders is dan ik gewend ben. We zijn nu bijna 1,5 dag verder en ik vloei nauwelijks nog. Ik hoef zelfs geen maandverband om, alleen als ik af veeg zie ik een beetje slijmerig bloed wat er gelukkig wel normaal uit ziet. Gister had ik flink last van menstruatiekrampen, nu nauwelijks meer…

  Wie oh wie heeft dit ook gehad? Is dit normaal, of moet ik me zorgen maken?

  Alvast bedankt voor jullie reacties!


  MevrBoes
  Bijdrager
  #10376252 Quote

  Mijn verhaal.

  Helaas kwamen wij er achter dat het hartje gestopt was met kloppen, ik heb eerst pillen gekregen, alles was goed zeiden ze. Echter bij mijn waarvan dacht dat het een menstruatie was hield deze niet meer op, hoe jij omschrijft kleine beetjes niet noemens waardig maar wel vervelend, vervolgens ben ik alsnog gecurriteerd omdat er toch nog 1 klein restje zat.

  Inmiddels is dit zo’n 2 jaar geleden en zijn we gezegend met een 1 jarige dreumes inmiddels.

  Mijn advies is dan ook, kijk het even aan hoe het verloop deze week is. Stopt het weer, net als een gewone menstruatie of blijft het sukkelen. Zolang je geen koorts of verhoging hebt natuurlijk. Indien het door blijft sukkelen contacten met je arts. Doe dit ook als je ongerust blijft, alleen deze kunnen je helpen.

  Het kan heel goed zijn dat je lijf weer moet opstarten, het is ook niet niks ook de hormonen spelen een rol uiteraard. Maar snap je onzekerheid heel goed.

  Ik had er opzich vrede mee dat het niet zo mocht zijn, echter de controle over mijn eigen lijf kwijt zijn vond ik een verschrikking.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct