Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Recepten Meal Prep Baby 8 A 9 Maanden

 • Auteur
  Berichten
 • #10539245

  Hoi hoi!
  Hebben jullie nog recepten of goede ideeën voor het alvast klaarmaken en eventueel invriezen van avond maaltijden (niet gepureerd) voor een kleintje van 8 a 9 maanden oud? 😄


  Littlegirl
  Bijdrager
  #10539385 Quote

  Ons meisje is ook 9 maand 🥰

  Deze week heb ik voor onszelf boerenkool gemaakt. Spekjes er nog niet in gedaan zodat ik eerst wat met gehakt voor onze dochter apart kon houden.

  Vandaag groentesoep gemaakt. Nog geen bouillon erin en voor haar wat apart gehouden. Met sliertjes en gehaktballetjes. Die kort gepureerd. Daarna in onze soep de bouillon.

  Boontjes met gebakken aardappelen en gehakt was ook een succes! Ook heel makkelijk voor te bereiden. Ik doe het vaak in van die zipzakjes of bakjes van de HEMA (ronde voor baby’s) en vries het dan is.


  MathildeB
  Bijdrager
  #10542570 Quote

  Ha, ik haal veel recepten van de app Happje. Of maak aan het eind van de week wat klaar van alle groenten die ik over heb en vries het in. Zo had ik pas een zak spinazie, met 3 tomaten, een paprika, een handvol pasta, en hamblokjes even alles bij elkaar laten koken in en daarna gepureerd. Een super lekker hapje!

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen