Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Reden Om Au Pair Naar Huis Te Sturen

 • Auteur
  Berichten

 • Valerie
  Bijdrager
  #10077940

  Hoi! Wij hebben een au pair waar we op zich erg tevreden over zijn. Leuk met de kindjes en behulpzaam en lief. Anderhalve maand geleden heeft ze een borrel thuis gegeven toen wij er niet waren (terwijl we hadden gezged dat we dat niet wilden) en daar heeft ze toen een ernstige waarschuwing voor gekregen. Dit was een serieuze vertrouwenskwestie. Nu kwam ik er gisteren achter dat ze twee bankpassen uit mijn tas heeft gepakt er er met een vriendin mee naar de snackbar is gegaan (gaat om 15 euro, dus is niks maar gaat erom dat ze dit stiekem heeft gedaan terwijl ik ook gewoon in huis was). Ik zag dit natuurlijk op mijn afschrift. Toen ik haar ermee confronteerde gaf ze toe met veel sorry etc. Dat ze het met nog wilde vertellen. Vandaag uitgebreid gesproken en gezegd dat we eraan twijfelen de samenwerking voort te zetten of te stoppen omdat we haar zo niet kunnen vertrouwen. Heeft iemand dit ooit meegemaakt? En vinden jullie dit een reden om zo’n meisje na vier maanden (i.p.v. 12) naar huis te sturen? Ze zegt dat ze het deed omdat ze geen geld meer heeft maar wat mij betreft had ze dan niet om 21.30 naar de snackbar gehoeven want we hadden gewoon eten in huis en dan nog is geen reden om zomaar mijn passen te pakken en van beide rekeningen te pinnen. Hoor graag wat meningen van jullie…


  Roze Wolkje
  Bijdrager
  #10077942 Quote

  Als ik dit zo lees zie ik het gewoon als stelen. Het ging nu misschien om 15 euro, maar wie weet wat het een volgende keer zou zijn. Ik snap dat jullie haar niet meer vertrouwen.  Ik vind dit zeker een reden om deze meid niet meer voor je te laten werken. Ik denk dat als jullie haar steeds vergeven wat ze gedaan heeft, dat ze het blijft doen, omdat ze weet dat jullie haar uiteindelijk vergeven. 

  Ookal is ze nog zo lief voor de kinderen , ik zou haar niet meer in huis willen en op zoek gaan naar iemand anders. 


  Mamaxx
  Bijdrager
  #10077944 Quote

  Als ik jullie was zou ik haar naar huis sturen. Je kunt haar blijkbaar niet vertrouwen en dat wil je niet lijkt me als ze de verantwoordelijkheid heeft over jullie kostbaarste bezit!

  Wat hierboven al is geschreven, als je dit toe laat zal het hier waarschijnlijk niet bij blijven.

  Doe er mee wat voor jullie goed voelt, maar dit is mijn mening.


  Force
  Bijdrager
  #10077952 Quote

  De eerste keer ging ze al te ver door tegen jullie regels in te gaan. En nu ze gaat stelen vind ik het al helemaal tijd om afscheid te nemen. Zo’n iemand zou ik niet bij mijn kinderen in de buurt willen hebben. Hoe kan ze uberhaupt pinnen met je pinpassen? Is dat dmv contactloos betalen? 


  Anoniemxxf
  Bijdrager
  #10077954 Quote

  Ik zou haar absoluut weg sturen als je het mij vraagt. Ik zou er echt geen vertrouwen meer in hebben! 

   

  Succes!


  Valerie
  Bijdrager
  #10077957 Quote

  Dank. Jullie zeggen allemaal wat ik misschien “deep down” ook wel weet maar ik vind het toch – hoe gek dat ook mag klinken – zo moeilijk want we zijn echt wel aan haar gehecht en hebben zoveel in haar geïnvesteerd de afgelopen maanden. Ook het idee om dat allemaal wéér te moeten doen… Maar jullie hebben wel gelijk vrees ik, dit is zo buiten alle proporties. Pfff wat een situatie dit. 


  Mamadordt
  Bijdrager
  #10077968 Quote

  Wat vervelend en jammer! Ik vind het ook echt alle grenzen overschrijden, hier moet die meid van leren op de harde manier. Ze is simpelweg niet meer te vertrouwen, en je vertrouwd haar immers het meest kostbare wat je hebt toe. Dus helaas, afscheid nemen.

   

  Succes 🙂


  Jillroos
  Bijdrager
  #10077978 Quote

  Erg vervelend dat het zo moet gaan, ik snap dat je niet zin hebt om weer in iemand anders te investeren maar dit is gewoon niet acceptabel. Dus ik denk als je met een gerust hart iemand moet kunnen vertrouwen je toch alles er aan zal moeten doen dus ook weer investeren want je doet het uiteindelijk voor het welzijn van je kinderen.


  Rein a
  Bijdrager
  #10078014 Quote

  Direct naar huis sturen!! Ik ben zelf au pair geweest en dit zou nooit in me opgekomen zijn. Er is een serieus gebrek aan respect en vertrouwen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct