Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Reflux Baby Hoeveel Omeprazole

 • Auteur
  Berichten
 • #10462927

  Vraagje aan de mamas met een refluxbaby die omeprazole krijgt. Hoeveel omeprazole krijgt jullie kindje? Mijne weegt 5,8 kilo en krijgt 2 x 2,5 ml per dag. Merk alleen dat hij sinds 2 dagen weer veel huilt en last heeft.. moet ik het ophogen? 


  Bezig bijtje
  Bijdrager
  #10462929 Quote

  Ik zou medische vragen hier niet op het forum stellen, maar aan je huisarts / kinderarts (afhankelijk van wie het voorschrijft).

  #10462944 Quote

  Uiteraard zal ik de vraag ook aan de kinderarts stellen. Ben alleen benieuwd hoeveel omeprazole sommige kindjes krijgen bij een bepaald gewicht


  GebruikerSN
  Bijdrager
  #10462969 Quote

  Hier was er ook een terugval in klachten bij 5mg Nexium. Bleek ook opgehoogd te moeten worden, ik denk dat onze baby toen ook ongeveer 6 kg was. Zou dus heel goed mogelijk kunnen zijn. We zitten nu op 7,5. Zou dit idee dus zeker even voorleggen aan de kinderarts/huisarts (de onze was trouwens van mening dat ik me aanstelde en toen ben ik overgestapt naar een andere kinderarts, lang verhaal..).


  MamavanIsaenJill
  Bijdrager
  #10469126 Quote

  Ons meisje is 4150 en krijgt 2ml per dag. Maar morgen weer naar de kinderarts want merk weinig verbetering dus wie weet moeten we ook ophogen. Succes!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct