Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Reflux en enorm hoesten

 • Auteur
  Berichten

 • Chantal vd meer
  Bijdrager
  #10160788

  Wie heeft hier ervaring mee?

  Onze dochter is bijna 7 maanden oud en heeft al een tijd reflux en wij zaten hier voor aan de ranitadine en dikte haar voeding in. Vorige week bij de kinderarts geweest en mocht proberen te stoppen met haar medicatie omdat ik dacht dat het goed ging met haar. Wel vond ik dat ze sinds december veel hoesten 2x haar longen laten checken en beide keren schoon ik was een over bezorgde moeder zei de dokter! Nu hoest ze sinds een paar dagen zo extreem erg tot bijna stikken aan toe en vooral wanneer ze in bed ligt.

  Weer huisarts geweest alles zag er goed uit maar die begon over haar reflux ik vertelde aan het afbouwen te zijn en ze krijgt ook sinds een week steeds meer ander vocht zoals water en thee dus niet ingedikt. Nu beweerd de dokter dat het daardoor kan komen.

  Heeft iemand met hoesten en reflux ervaring. Ook draaide ze de laatste tijd altijd erg met haar hoofd in bed en lees ik net dat dat er ook mee te maken kan hebben. Ik vind het zo zielig ze heeft echt veel pijn. Iemand tips of iets??

  Bedje staat al omhoog. 

  En ik zit nu op telefoontje van de kinderarts te wachten! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct