Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Rekbaar slijm paar dagen voor NOD

 • Auteur
  Berichten

 • Schorpioen
  Bijdrager
  #10240224

  hallo allemaal, 

  inmiddels weer ronde 13 helaas en ben bang dat we doorgaan naar ronde 14.

  ik verwacht aankomende donderdag/vrijdag mijn nod. Maar had gisteren en vandaag in eens best veel rekbaar doorzichtig slijm en best wel wat.  Het zelfde slijm wat ik rond mijn eisprong altijd heb. Heb meestal 2/3 dagen na ei dit ook wel vaak maar dat koppel ik dan nog aan mijn eisprong. Maar niet 4 dagen voor NOD. Herkennen  mensen dit? Ik zie het haast weer als een mislukte poging waarbij het slijm nu loslaat en mijn lichaam zich voorbereidt op ms. Kan er weinig over vinden dus ben benieuwd of mensen het herkennen? 


  Mttm
  Bijdrager
  #10240231 Quote

  Hey! Helaas ken ik je onzekerheid. Ik heb het ook wel eens gehad. Helaas betekende het bij mij niets bijzonders. De ene keer werd ik normaal ongesteld en de andere keer liet de ongesteldheid iets langer op zich wachten. 

  Ze zeggen wel eens dat je ook meer vocht/slijm hebt als je zwanger bent. Helaas ben ik nog nooit zwanger geweest. Dus ik kan je niet vertellen hoe het er dan uit zou zien. Ik hoop voor jou dat het wel positief is. Ik duim voor je. 


  Schorpioen
  Bijdrager
  #10240377 Quote

  Ja dat lees ik inderdaad ook dat je meer afscheiding krijgt, maar dat zou er dan wat witter uit zien. 

  We wachten het wederom gewoon weer af. Ben benieuwd of mijn cyclus nu misschien dan langer is. Verwacht echter niet dat het raak is. Schat de kansen elke maand steeds kleiner helaas. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct