Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Rekbare Draagdoek Baby 3 Weken

 • Auteur
  Berichten

 • XSMJ
  Bijdrager
  #10464917

  Hallo,

  Ik heb een rekbare draagdoek van tricotstof. Nu wil ik mijn baby van 3 weken hierin graag dragen alleen vind ik het nogal wat om haar voetjes zo uit elkaar te doen. Teminste zo wordt het uitgelegd als ik filmpjes bekijk van knopen. Iemand ervaring mee? En kan dit kwaad of?


  StephW
  Bijdrager
  #10464920 Quote

  De voetjes? De benen van je baby komen in jouw zij, in de vorm van een M. Das soms even forceren, dat benen spreiden, maar die houding is heel fijn, ook voor krampjes. Het hoofd moet net onder je kin komen. Ik vond het na enkele keren doen heel makkelijk (dan weet je hoe strak ie moet enzo). Succes!


  XSMJ
  Bijdrager
  #10464932 Quote

  Ja beentjes bedoel ik inderdaad.. Ja ze ligt wel in de M-vorm. Ik moet je waarschijnlijk even wennen. Dankjewel!😄


  Dpl
  Bijdrager
  #10464963 Quote

  Op dit plaatje kun je zien hoe de voetjes moeten zitten voor een goede, ergonomische houding:

  https://images.app.goo.gl/aDXoq9Yoyvv5TPqN8


  Tesssa
  Bijdrager
  #10464976 Quote

  Ik heb onze dochter vanaf de eerste week in zo’n draagdoek gehad. Idd de beentjes eruit an ‘naar de zijkant’. Voelt een beetje gek om de benen zo wijd te doen, maar dat is juist de bedoeling. Idd even oefenen en dan lukt het snel. Onze dochter heeft er tot zeker 3 maanden heeeeel veel ingezeten. Succes! 


  XSMJ
  Bijdrager
  #10465033 Quote

  Dank jullie wel voor de reacties! Merk dat ze er inderdaad erg rustig van wordt dus ligt meer aan mijzelf dat ik dat gek vind haha

  read more image Lees ook: Alles over doorslapen

  Tesssa
  Bijdrager
  #10465067 Quote

  Snap ik dat je dat gek vindt. Dat vond ik in het begin ook en daardoor heeft ze er de eerste week verkeerd in gezeten. Ik hield de beentjes meer aan de voorkant, waardoor ze meer aan de voorkant hing, als je snapt wat ik bedoel.. Pas toen ik de beentjes goed optrok en naar de zijkant, zat ze er goed in en ook veel steviger. Dan zakken ze niet meer zo en kon ik gewoon eten koken enzo maar haar in de draagdoek. Als ze er goed in zitten, heb je echt beide handen vrij. Succes! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct