Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Relatie

 • Auteur
  Berichten
 • #10535692

  goedeavond

  ik wil even van mij afschijven

  mijn vriend is de ene keer super blij en wil alles bepalen over het kind en de andere keer moet ik maar naar mijn moeder gaan wil die alleen zijn hoef hij geen vriendin wilt hij het liefst niks. ik voel me zo rot dan elke keer als dat gebeurt ik denk dat hij depressie heeft want dit is al lang zo dat het ineens omslaat. wat moet ik doen therapie wil hij niet eigenlijk heeft hij nergens zin in dan alleen slapen.

  iemand tips?


  ElsieJoy
  Bijdrager
  #10535741 Quote

  Tsja, als hij niet in therapie wil en je wel samen wil blijven (al klinkt het voor nu niet als een leuke relatie en moet je je misschien ook afvragen hoe lang je in deze situatie wil blijven als hij niet wil werken aan verandering), kan jij misschien kijken of jij begeleiding kan krijgen bij hoe om te gaan met zo’n partner?
  Een vriendin van mij heeft een autistische partner en heeft zelf ook heel veel baat gehad bij therapie voor hoe om te gaan daarmee, al denk ik dat therapie misschien een sterk woord is voor jou (die vriendin werd er zelf na jaren ook depressief van). Wellicht iets van coaching ofzo? Ik zou wel blijven proberen of je hem toch in therapie kan krijgen, al weet ik uit ervaring bij mezelf ook dat therapie pas echt werkt als je er zelf ook voor openstaat, en weet dat het niet altijd zo makkelijk is om in te zien dat je zelf hulp nodig hebt. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct