Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ritme van 11 weken baby

 • Auteur
  Berichten

 • Anoniemmmmmmmm
  Bijdrager
  #10200245

  Dag mama’s

   

  ik heb dus een vraagje, mijn kleine man is alweer 11 weken oud. En soms vind ik het lastig wanneer die nou naar bed moet en wanneer niet. Voorheen was het flesje en even zitten bij mama en naar bed. Maar nu merk ik dat die meer behoefte heeft om te spelen, helemaal niet erg. Maar als ik hem niet uit zichzelf in zijn bedje leg en wacht op een signaal totdat die moe is , is het soort van al te laat, want hij wilt gewoon echt niet slapen en is wel moe en lijkt alsof die over zijn vermoeidheid is. En blijft maar huilen en dan moet ik elke keer komen en speentje in zijn mond doen en kalmeren. En dat kan serieus aantal uren zo doorgaan ( gisteren bijvoorbeeld van 15:00 tot 21:30 toen pas viel die in slaap en ondertussen wanneer die tijd had voor flesje krijgt die natuurlijk ook) nu vraag ik mijn af doe ik iets verkeerd zie ik iets over het hoofd? Moet ik het toch op 1 of andere manier aanpakken?

   

   


  Afrikbaby
  Bijdrager
  #10200580 Quote

  Ze zeggen dat baby’s een maximale wakkertijd hebben. Je kan het eens opzoeken op internet, ik dacht dat het met 11 weken ongeveer 1.5/2 uur is. Dit is dan de tijd vanaf dat hij wakker wordt tot zijn volgende slaapje. 

  Onze zoon geeft niet echt signalen dat hij moe is. Ik legde hem vaak op bed als hij zo’n 2 uur wakker was. endan viel die meestal gewoon rustig in slaap. Soms na wat spelen in zijn bedje, maar dat vond ik prima. 

   

  Wie weet heb je er iets aan! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct