Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Rode wangetjes

 • Auteur
  Berichten

 • Arimira
  Bijdrager
  #10129291

  Dag dames,

  ik heb een vraag, mijn dochtertje van 2,5 heeft enorme rode wangetjes. Het is niet schraal of iets en ze heeft ook geen koorts. Is het door vermoeidheid misschien? Ze ligt nu te slapen, ze voelt absoluut niet warm aan maar heb haar wangen nooit zo rood gezien, alleen als ze koorts heeft.


  Kersencake
  Bijdrager
  #10129308 Quote

  Hoi Arimira,

  Ik zou het even aankijken. Als ze morgen wakker is, is het misschien weer normaal. Mijn zoontje heeft altijd rode wangen als hij moe is. Hoe moeer hij is, hoe roder de wangetjes! Is ze buiten geweest? Dan kan het ook nog van de buitenlucht zijn. En als je het echt niet vertrouwd, gewoon de huisarts bellen.

  Succes!


  Arimira
  Bijdrager
  #10129312 Quote

  Ja normaal als ze moe is dan heeft ze rode wangetjes, maar wanneer ze slaapt gaat het meestal over. Ben al paar keer gaan kijken maar nog steeds heel rood. Ze is vandaag niet naar buiten geweest. Hoop dat het vermoeidheid is, anders indd ff huisarts bellen.


  MamavaneenBeebie
  Bijdrager
  #10129336 Quote

  Misschien is het t begin van de vijfde ziekte? Kijk maar eens op thuisarts.nl. Begint met rode wangetjes, maar verder hebben ze er eigenlijk helemaal geen laat van. 


  gebruiker111771
  Bijdrager
  #10129342 Quote

  Of komen er mischien kiesjes door?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct