Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Rollen In Bed Wat Is Veilig

 • Auteur
  Berichten
 • #10310103

  Mijn zoon van 5 maanden begint te rollen in bed. Hij draagt een slaapzak en slaapt graag in met hulp van zijn speen en een doekje of knuffel tegen zijn gezicht. Nu vond ik hem laatst in bed op zijn buik met doekje onder zijn hoofd. Zijn mond en neus waren gelukkig  vrij maar toch maak ik mij zorgen of het veilig is om zijn doekje en knuffel in bed te houden. Hebben jullie ervaring hiermee en misschien een tip hoe jullie het deden met een knuffel doekje?

  #10310119 Quote

  Kan hij goed terug rollen? 
  wanneer  je kindje goed zijn hoofd kan draaien kan het geen kwaad is mij verteld 

  #10310391 Quote

  Onze zoon doet dit nu ook sinds 2 dagen. Vind het doodeng maar hij lijkt zich zelf goed te redden. Draait terug of op zijn zei als hij vast komt te zitten tegen de spijlen. Denk dat mama er gewoon aan moet gaan wennen🙈

  #10310414 Quote

  Hij kan terug rollen maar doet dit vaak nog niet en gaat dan meestal huilen. Ik merk wel dat hij altijd zijn neus en mond goed vrij weet te houden. Ik ben alleen bang voor de mogelijkheid dat hij dat een keer niet goed zal doen. 

  #10310549 Quote

  Dat begrijp ik, dat heb ik ook. Maar toch denk ik dat ze nu al wel op een leeftijd zijn dat ze zich wel laten horen als ze zelf even niet terugkomen. Zolang je geen lakentjes of dekentjes in bed hebt waar hij onder kan komen is het goed! Ik denk dat een slaapzakje vastzetten tegen het omrollen meer kwaad kan.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct