Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ronde 1, spannend!

 • Auteur
  Berichten

 • Happybee
  Bijdrager
  #10185607

  18 maart mijn spiraaltje laten verwijderen en vanaf de 21e 5 dagen licht bloedverlies gehad. Hoop dat mijn cyclus goed op gang komt! Merk dat ik het toch wel spannend vind om er echt voor te gaan. Denk dat ik morgen maar met ovulatietesten begin. Zitten er nog meer dames in de 1e ronde? 

   

  Liefs! 


  Fidoo
  Bijdrager
  #10185609 Quote

  Hoi!

  Hier sinds begin januari gestopt met de pil, onttrekkingsbloeding gehad dag daarna. Sindsdien niet meer ongesteld geworden tot afgelopen donderdag! Nu lijkt het alweer te minderen dus vanaf nu begint onze eerste ronde 😬😬

  Inderdaad super spannend allemaal! Hopelijk is het voor ons allemaal snel raak 😉 

  Liefs


  Happybee
  Bijdrager
  #10185618 Quote

  Fidoo, wat fijn dat jouw cyclus weer op gang is gekomen! Kan me voorstellen dat een tijdje wachten op je ongesteldheid wat spanning met zich mee heeft gebracht, of was je er heel relaxed onder?


  Fidoo
  Bijdrager
  #10185620 Quote

  Jotje, ja ben erg blij dat mn cyclus (zoals het nu lijkt) weer op gang is gekomen. Is natuurlijk nog wel afwachten wanneer de volgende menstruatie is🙈 kan zomaar natuurlijk weer een aantal maanden duren..

  Maar ik was erg wisselent in mn gevoel. Sommige dagen was ik zo bang dat het een half jaar zou gaan duren voordat ik weer ongesteld zou worden, andere dagen liet ik het weer los..

  Ga jij morgen beginnen met ovu testen?

  Liefs


  Happybee
  Bijdrager
  #10185627 Quote

  Ik hoop voor je dat je meteen een regelmatige cyclus hebt, of liever nog dat je niet ongesteld wordt omdat je meteen zwanger bent ;). 

  Ik begin idd morgen met ovu test, heb ze net binnen gekregen. Heb in het verleden eerder een compleet ontregelde cyclus gehad waarbij ik ruim een half jaar geen menstruatie heb gehad. Daarna na de eerste mentruatie een spiraal genomen. Ik merk dat ik het mede daarom heel erg spannend vind nu. Denk dat ik daardoor extra behoefte heb aan het zien van mijn eisprong op een ovu test… als die eisprong al komt. 


  Fidoo
  Bijdrager
  #10185648 Quote

  Ohh jeetje! Nou super spannend dus! Van welk merk gebruik jij ze? Ik heb die van cb en sensitest gebruikt in februari (geen lh piek gehad in die tijd, uiteindelijk ermee gestopt) Vind zelf die van cb wel fijner, simpel; smiley of niet. Maar zijn natuurlijk wel een stuk duurder..

  Succes ermee, hopelijk wordt tie snel positief🍀😊

  Lees ook: Wanneer ben ik vruchtbaar? - Handige rekentool

  Ramboo
  Bijdrager
  #10185650 Quote

  @Jotje Voor mij niet de eerste ronde maar ik heb in december m’n spiraal eruit laten halen. Nu in ronde 4 en nog niet zwanger. Wel een regelmatige cyclus van 28 tot 31 dagen en altijd met ovulatie testen mijn eisprong kunnen vinden. Ik gebruik ze van Sensitest. Eerst heb ik Kruidvat gebruikt maar zijn prijziger dan die van Sensitest. 

  De eerste twee maanden was ik er erg mee bezig maar nu wat minder omdat ik nu weet dat zwanger raken niet perse ligt aan hoe gezond je leeft maar ook een geluksfactor is. Dus ik hoop dat je snel zwanger bent maar houd in je achterhoofd dat het misschien niet meteen de eerste ronde raak is. Het belangrijkste natuurlijk, have fun😉


  Happybee
  Bijdrager
  #10185656 Quote

  @Fidoo Ik heb de testen van sensitest.Ga jij deze ronde ook weer ovu testen gebruiken?

  @Ramboo Ik weet idd dat de kans heel klein is dat ik meteen zwanger ben (en dat is ook oke hoor), maar heb ergens de bevestiging nodig dat er iig een eisprong is :). Heb jij je eisprong al gehad deze cyclus of nog niet?

   


  Fidoo
  Bijdrager
  #10185677 Quote

  @ Jotje, ja ik ga ze deze ronde weer gebruiken! Ben benieuwd of ik mn lh piek nu wel kan vinden.. 😬😬

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct