Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ronde 10

 • Auteur
  Berichten

 • enthousiastje
  Bijdrager
  #10256241

  Hoi allemaal, 

  Wij zijn al een tijdje gestopt met de pil om zwanger te worden. Inmiddels in ronde 10 en aan het aftellen tot aan het weekend, omdat ik zondag ongesteld zou moeten worden. Toch al een dag of 3 last van menstruatie achtige pijn dus ik heb vrij veel hoop dat het toch raak is. Deze menstruatie achtige pijn heb ik namelijk altijd alleen maar als ik ongesteld ben. Ik vind het zo ontzettend spannend. Ergens ook al aan het aftellen tot we naar de huisarts kunnen, nog 2 maandjes zonder resultaat en dan kunnen we een afspraak inplannen.. 

  Graag kom ik in contact met vrouwen die in dezelfde ronde zitten of ervaring hebben met deze buikpijn, voordat ze ongesteld moeten worden.

  Groetjes!

  #10256314 Quote

  Wat ontzettend spannend! Als het je te lang duurt kun je toch ook eerder naar de huisarts gaan? En zeggen dat jullie een jaar bezig zijn. Bij ons heeft het ook  net wat langer dan een jaar geduurd. We zijn toen ook naar de huisarts gegaan en hebben ze eerst het zaad van mijn man onderzocht. Daar was niks mis mee en kort daarna was ik zwanger! En inmiddels 2 kindjes rijker. Geduld wordt beloond. Succes😉

   

  #10256318 Quote

  Hoi,

  Wat spannend zeg! Ik hoop dat het deze ronde is gelukt voor jullie!

  Hier hetzelfde. Positief blijven..  maar soms komt dat onzekere gevoel naar boven! 

  Als het deze ronde niet is gelukt, ga ik een afspraak maken bij de huisarts ;).

  Succes!

   

   


  suzanne kruiver
  Bijdrager
  #10256344 Quote

  Hoop voor jullie dat het is gelukt! Wij waren anderhalf jaar bezig. Hebben toen ook de stap naar de dokter gezet. De week voordat mijn vriend zijn zaad in moest leveren kwam ik erachter dat ik zwanger was. 

  Groetjes 

  Suus 


  enthousiastje
  Bijdrager
  #10256349 Quote

  @Vanessa: wat ontzettend fijn dat het bij jullie nog op ‘eigen kracht’ os gelukt!

  @Gebruiker10172372: ben jij ook in ronde 10 bezig? Wanneer is je NOD?

   

  @Suzanne Kruiver: wat een geluk dat je zwanger was nog voor je het zaad moest inleveren!

  Mijn huisarts weet wanneer wij gestopt zijn met de pil, dus weet niet of het zin heeft om nu al te gaan. Vanmorgen een negatieve test gedaan. Heb met mijn vriend afgesproken dat we 1 maand alles op alles gaan zetten met temperaturen, ovulatietesten en om de dag oefenen. Als het dan nog niet raak is, gaan we samen naar de huisarts. Fingers crossed dat het mag lukken!

  #10256493 Quote

  Ja klopt ook in ronde 10.

  Ik zat normaal tussen de 28 en 32 dagen. Vorige cyclus was 35. Is lastig te zeggen nu;) Zitten nu op dag 12… we wachten af.

  Ik had de ovulatietesten aan de kant gelegd. Maar omdat het verschillend is, test ik weer elke dag. Tot nu negatief..  

  Hopelijk hebben wij ook geluk deze ronde.

  Succes!

   

  Lees ook: Wanneer ben ik vruchtbaar? - Handige rekentool

  enthousiastje
  Bijdrager
  #10256608 Quote

  Ik had inderdaad ook een aantal maanden de ovulatietests aan de kant gelegd, maar misschien dat het nu in combinatie met temperaturen hopelijk wel gaat lukken! Jij ook heel veel succes deze ronde!

  #10257156 Quote

  Hallo iedereen,

  Wij zitten in ronde 8 met onrgelmatige cyclussen van 26 tot 58 dagen. Hierdoor zijn we toch al even bezig. In augustus toch al naar de gyne geweest om te kijken waarom mijn cyclussen zo onregelmatig zijn. Eerst dacht de gyne dag ik geen eisprongen kreeg, dan sprake van PCOS. Uiteindelijk neig ik richting PCOS maar krijg toch nog een eisprong. Ben 1 maand opgevolgd en nu de eerste keer Clomid. Had sinds vorige week prikkelingen in mijn onderbuik, vlagen van misselijkheid, steken en af toe menstruatiekrampen. Ik verwacht vandaag of morgen mijn regels. Kon het niet meer houden en had vanmorgen getest….dik negatief. 🙁 Ik bewonder de mensen die al jaren zijn. Wij zijn nu een jaar bezig en de teleurstelling wordt groter terwijl de hoop kleiner wordt. Mijn vriend heeft veel en snel zaad maar het aantal goede was minder. Hij rookt veel, houdt van ongezonde voeding en sport niet. Ben soms zo boos op hem omdat ik alles onderga terwijl hij niet eens de moeite wil doen om gezonder te leven en zo mss de kwaliteit van zijn zaad te verbeteren. Ergens wil ik het even pauzeren om hem te ‘straffen’, maar dan straf ik mezelf ook. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct