Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ronde 12…

 • Auteur
  Berichten
 • #10317220

  Hoi ladies, 
  Eventjes alles op een rijtje. Ik had het even nodig dit alles van me neer te schrijven. 
  Momenteel al aan ronde 12. Op de duur begin je spoken te zien en heb ik het gevoel mezelf voortdurend van alles wijs te maken. Vandaag al aan dag 43. Ik ben vrij onregelmatig. De ene maand 33 dagen, dan weer 36, 34, 29, 30,… Maar nooit zo’n lange cyclus als nu. 10 dagen geleden (rond dag 33) kreeg ik last van menstruatiekrampjes, zeurend gevoel in de onderbuik en meer witte afscheiding. Ik dacht ‘oh jee, maandstonden in aantocht’. Maar nee, toch niet… ondertussen nog steeds niet ongesteld, maar wel nog steeds last van zeurend gevoel in de onderbuik en vandaag ook erg veel witte crème-achtige afscheiding. (sorry voor de beschrijving)
  Vanmorgen kon ik het niet laten en deed ik een test. Negatief!😞 
  Test ik te vroeg? Zijn m’n maandstonden dan toch in aantocht? Wie herkent dit? Beetje hopeloos aan het worden😩

  #10317221 Quote

  Ik zit in ronde 17 bij mijn dochter zelfs tot ronde 32 gekomen na een miskraam met 11 weken maar bij mijn zoontje was het al in ronde 4 raak. Heb je ovu testen gedaan? Ga jij al voor onderzoeken naar het ziekenhuis?

  #10317226 Quote

  De eerste 8 maanden deed ik ovutesten. De gynaecoloog raadde me aan dit niet meer te doen omdat ik er te hard op gefocust was dus ben het dan maar beginnen loslaten. Daar heb ik nu achteraf gezien wel al spijt van. 

  We zijn net begonnen met het opstarten van de onderzoeken. Omwille van COVID-19 konden ze helaas niet sneller ingepland worden. 14/05 wordt een semenonderzoek gedaan. Wanneer ik mijn maandstonden zou doorkrijgen moet ik bij de ha langsgaan voor een bloedonderzoek.

  #10317227 Quote

  Zonder ovu testen weet je niet wanneer je eisprong is tenzij je een regelmatige cyclus hebt. Fijn dat je onderzoek weer wordt opgestart. Bij mij worden mijn eileiders doorgespoten alleen in mijn ziekenhuis gaat de poli nog niet open dus ik zal nog even moeten wachten 

  #10317229 Quote

  Ik hoop dat ze bij jou ook weer snel opstarten en je verder kan! Ik duim alvast met je mee.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct