Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ronde 7, 6 dagen overtijd

 • Auteur
  Berichten

 • CelineX
  Bijdrager
  #10194488

  Hallo lieve allemaal,

  Ook wij zijn bezig om zwanger te worden van een 1e. Ik ben sinds augustus 08 gestopt met de pil en sindsdien mijn menstruaties bijgehouden met een app. Ook vorige keer zelfs met ovulatietesten getest waarop het neerkwam dat de app het 99% goed doet. Nu voelde ik de afgelopen keer op de dag van de eisprong, iets lichts in de buik. Dus ging ik daar natuurlijk van uit en zijn we gaan ‘klussen’. Ik ben wel eens vaker hooguit 1 en max 2 dagen later ongesteld geworden maar deze keer… verrek! Gewoon de complete menstruatie overgeslagen. Nog nooit meegemaakt dus. Ik moet van vrijdag tot maandag ongesteld zijn. Dinsdagochtend in vlugheid een negatieve test. Soms voel ik wat geplop enzo in de buik en borsten zijn heel lichtelijk gevoelig. Verder voel ik me redelijk goed. Heb nu ook nieuwe testen besteld op Sensitest. Moet ik nu wachten of herkent iemand dit…. kun je ook eerst geen ‘echte’ symptonen voelen of is het iets anders waarom ik nog niet ongesteld ben.. te weinig hcg of?  eerste keer dus dat ik al 6 dagen overtijd ben. Ik probeer me rustig te houden maar word ook een beetje gek van de onzekerheid. Iemand help!


  Lisaaaaaaa
  Bijdrager
  #10194499 Quote

  Hoi!

   

  ik ben juli 2018 gestopt en had altijd rond de 28-34 dagen cyclus. Wel onregelmatig maar toch wel goed en met een eisprong. Laatst ook overtijd dus getest, negatief, uiteindelijk werd ik na 50 dagen licht ongesteld maar wel 5 dagen. De cyclus er na was 20 dagen. Dus twee x geen eisprong, heel vervelend. De dokter zei dat ik nog even twee maanden moet aankijken hoe het gaat en als het dan nog raar is moet ik naar het ziekenhuis.


  CelineXX
  Bijdrager
  #10195160 Quote

  Hoi! Bedankt voor jullie reacties. Ik ben altijd gewoon ongesteld geworden en nu dus 7 dagen overtijd. Nu heb ik zojuist een test gedaan en lijkt het alsof er een 2e streep is. Maar je ziet hem nét. Kan het niet goed uitleggen.. alsof die er is maar ook niet. Dus ik mijn vriend laten kijken en ik vroeg zie jij wat ik zie? Hij zei; ik zie de donkere streep maar links zie ik ook iets.. ik ga morgenvroeg of overmorgenvroeg maar nog eens testen. Misschien is het ons toch wel gegunt?! 

   

  Lisaaaaaaa

  Dat is inderdaad vervelend 🙁 Ik hoop dat het goed komt!! 


  Klaasjee
  Bijdrager
  #10195165 Quote

  Omdat je nu laat in de avond hebt getest hoef je niet perse 2 dagen te wachten. Uiteindelijk is ochtend urine altijd t sterkste. Zou morgenvroeg nog een keertje proberen! Twijfel je nog dan even een dag of 2 wachten om er nog eentje te doen. In 2-3 dagen verdubbeld het HCG waarde.

  Succes morgen! Laat je iets weten??


  CelineXX
  Bijdrager
  #10195349 Quote

  Klaasjee

  Ik heb nog geen test weer gedaan. Morgenochtend denk ik! Ik laat zeker weten iets weten 🙂 


  Klaasjee
  Bijdrager
  #10195375 Quote

  Knap hoor! Had niet nog een dag kunnen wachten haha. Succes morgenvroeg!

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  CelineXX
  Bijdrager
  #10195449 Quote

  Ik had vannacht ineens licht roze bloed bij het afvegen.. vanmorgen vroeg test, negatief en nog steeds bloed. Nu ben ik net wakker geworden, ik heb de hele nacht buikpijn gehad en net bij naar de wc gaan was het meer bloed. Niet echt het bloed zoals ik gewend ben bij een ongesteldheid (echt donker rood bloed met stolsels) maar wel alsnog veel en rodig en nog steeds krampen. Ik neem aan dat ik nu gewoon ongesteld geworden ben? 🙁 Goh wat is dit dan jammer..

   

  Mijn ovulatie komt er ook alweer bijna aan volgens ‘schema’. 


  Klaasjee
  Bijdrager
  #10195667 Quote

  Wat vervelend😔 misschien (door de licht positieve test) heeft er toch iets gezeten wat zich niet heeft ingenesteld. Heb je nu juist wel stolsels of heb je die normaal bij je menstruatie?

  Inprincipe moet je nu weer tellen vanaf de begin van de bloeding als je nieuwe cyclus. 


  CelineXX
  Bijdrager
  #10195886 Quote

  Ik was 9 dagen overtijd en gister dus bloed met stolsels (zwarte stukjes/pitjes) (sorry). Erg verdrietige dag gehad gisteren, onze wens is zo groot. Ik bloed nog steeds met lage rugpijn. Ovu testen zijn inmiddels besteld.. moet ik nu in mijn app “menstruatie beginnen” indrukken op gister? Ik zou niet weten wanneer mijn eisprong dan weer is.. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct