Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Rot Voelen Tijdens Zwangerschap

 • Auteur
  Berichten

 • BeertjeVier
  Bijdrager
  #10436629

  Hoi allemaal. Momenteel ben ik 30 weken zwanger en heb de afgelopen weken dat ik me op bepaalde momenten echt intens rot kan voelen, zonder aanleiding. Hormonen zijn bitches. Maar ik merk nu dat hoe meer meer mijn lijf zich klaarmaakt voor dit kindje hoe enger ik het vind en soms zelfs niet leuk. De tijd met mijn man alleen ga ik heel erg missen bijvoorbeeld. En met opeens lekkende borsten uit het niets voelt mijn lijf aan als een soort machine. Niks geen seksuele aantrekkingskracht meer. Herkent iemand dit?


  JanuariMama
  Bijdrager
  #10436637 Quote

  Herkenbaar! Hormonen zijn echt de oorzaak naar mijn mening. Inmiddels 3,5 maand geleden bevallen, en heel langzaam komt het ‘normale’ gevoel weer terug, maar ik hou de 9 maanden ontzwangeren wel in m’n achterhoofd.


  StephW
  Bijdrager
  #10436723 Quote

  Herkenbaar, vooral moodswings en kattig naar partner. Slaap ook slecht, wat niet helpt.. bij nr 1 was t helemaal weg toen ik stopte met borstvoeding. Rothormonen!


  GebruikerOVN
  Bijdrager
  #10436815 Quote

  Ik herken dit zeker! Ik ben iets verder nu, maar ik voel me al vanaf dag 1 rot. Ook seksueel gezien… Eerste maanden voelde ik me echt niet lekker, nu voel ik me een broedmachine.. Mijn man probeert rr begrip voor op te brengen maar dat lukt niet altijd en het botst dan ook regelmatig. Zo erg dat ik al een paar keer het logeerbed opgezocht heb… Hij zegt elke keer dat dit door hormonen komt en dan denk ik ja dat kan wel zijn maar ik voel me wel echt rot!! Ik kan die hormonen er niet ff uit gooien. Er met iemand over praten gaat ook haast niet, wat het alleen maar rotter maakt… Ik ga meestal even voor een rustmomentje, stap onder de douchr of in bad, zet een muziekje aan en zonder me gewoon even af.. Vaak helpt dit wel iets


  BeertjeVier
  Bijdrager
  #10437390 Quote

  Gelukkig ben ik dan niet de enige! En is het ook een hormonending maar het is echt om te janken 😪

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct