Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Rugpijn En Mogelijke Diastase

 • Auteur
  Berichten
 • #10105633

  Hoi moeders ik zit met het volgende, en wil het graag even van mij afschrijven..

  Ik ben pas 25 geworden en moeder van 2 mooie kinderen. Ik ben altijd sportief geweest en hou ervan om voor je lichaam te zorgen (qua voeding en beweging). Echter sinds ik zwanger werd van mijn 1e en deze zwangerschap behoorlijk zwaar was, had ik alles losgelaten. De 2e kondigde zich na de bevalling van mijn 1e ook weer aan na 3 maanden. Dit keer wel kunnen opletten qua voeding etc.

  Ik ben zelf 171 cm en weeg 68, draag maat 36. Ik heb hier weer hard voor moeten knokken na de 2 bevallingen. 5 maanden geleden bevallen van mijn 2e. Ik merk nu dat mijn borsten echt “hangen” en slap zijn. Mijn buik is uitgerekt en er hangt overmatig huid/vel ‘los’. Dit blubbert rondom mijn navel en vormt zich echt als een onderbuikje zodra ik een broek aan heb. 

  Ik ben SUPER trots op mijn lichaam! Alleen ik vind mezelf nog echt te jong om én onzeker te moeten zijn over mijn lichaam, en om allemaal corrigerende kleding te moeten dragen. 

  Is er iemand die een minibuikoperatie om dezelfde redenen heeft ondergaan? 

  Ik wil hier graag voor sparen. Het houdt me bezig en voel me echt een oma met een jonge geest 🙁 

  Nogmaals ik ben echt super trots op mezelf en mijn lichaam die mijn twee prachtige kinderen op de wereld heeft gezet. Alleen de media laat een heel ander ideaal beeld zien dan hetgeen wat er onder mijn hemdje verschuilt zit.. 

  Ik hoor graag van andere mamas die mij mogelijk begrijpen danwel ervaring hiermee hebben! 

  Groetjes

  #10105634 Quote

  Sorry onderwerp staat verkeerd met mijn verhaal. Wilde ook een forum openen over diastase. 


  StephW
  Bijdrager
  #10105730 Quote

  Ik zou er lekker voor sparen als dat jou weer lekker in je vel doet zitten. Ik heb een tijd terug bij bootcamp ook een vrouw gesproken die een tummytuck had gehad na meerdere zwangerschappen vanwege los vel, en die was heel blij dat ze het had gedaan. Heb je de rest van je jaren nog lol van als je je daardoor beter voelt toch? 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct