Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Rusteloze Benen 4

 • Auteur
  Berichten

 • Sanne m
  Bijdrager
  #10470161

  Al enige tijd heb ik enorm last van rusteloze benen. Vooral ‘s avonds op de bank en in bed waardoor ik moeilijk in slaap kom. Mijn man masseert ze regelmatig en ik leg mijn benen hoog neer maar dat werkt nauwelijks! Ik herken dit niet uit mijn eerste zwangerschap. Wat helpt hier goed tegen?


  Mama-L
  Bijdrager
  #10470163 Quote

  Ah verschrikkelijk he. Gek makend gewoon.
  Wat bij mij altijd help is een koude straal/douche er op zetten. En dan lekker snel gaan slapen:) schijnt bij meerdere te helpen

  #10470164 Quote

  Jaaaa ijskoude douche over je benen! En dan slapen.


  xmommyme
  Bijdrager
  #10470169 Quote

  Hi! O ja, heel vervelend en helaas ook herkenbaar.
  Het zou ook kunnen zijn dat je HB waarden (iets) te laag is. (Ijzer te kort) Hier zijn eventueel tabletten voor! Verder hielp/helpt bij mij vlak voor het slapen gaan even met de benen omhoog. Haha ja, het is even een yoga houding die wat uitdaging met zich mee kan brengen, maar is echt heel fijn. Waar je normaal gesproken met je hoofd ligt komen nu je billen te liggen. Voeten omhoog tegen de muur of je kan dit tegen elke willekeurige wand/deur/kast doen trouwens. Zeker 15 minuten lang, op een gegeven moment gaat het tintelen, betekend dat je bloed goed circuleert. Daarna weer naar beneden en hopelijk heeft het geholpen. Ik had hier tijdens mijn eerste zwangerschap ook last van en nu zit ik in mijn laatste weken en begint de onrust ook. Heel vervelend!! Soms even een stukje lopen kan ook nog helpen. Succes meis! Het is allemaal voor een goed doel….


  Littlegirl
  Bijdrager
  #10470171 Quote

  Ik ging een stuk lopen vlak voor ik naar bed ging. En dan al verder helemaal klaar voor bed zodat ik er zo in kon rollen ☺️


  Esrada
  Bijdrager
  #10470183 Quote

  Vreselijk ja… Ik deed een kleine workout of yoga stretch ofzo in de avond anders kon ik niet in bed liggen. Wanneer ik er wakker van werd, gewoon aan toegeven en even een rondje lopen in de woonkamer en strechten. Blijven liggen maakte het erger/frustrerender.

  Lees ook: Zwanger, en nu?

  SenK
  Bijdrager
  #10470196 Quote

  Insmeren met magnesiumolie kan ook heel goed helpen!


  Jippie
  Bijdrager
  #10470202 Quote

  Ik nam magnesium pillen. Anders misschien even overleggen met je verloskundige of zij nog tips heeft.


  Mommytobeez
  Bijdrager
  #10470206 Quote

  Magnesium pillen:-) ik had veel baat bij MagneRust van Provital.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct